| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Tales Of Pirates najbolja besplatna online igra na SVIJETU!!!!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Ljudi najbolja igra koja postoji je premam meni Tales Of Pirates od IGG-a pa bi volio pitati nekoga ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Ljudi najbolja igra koja postoji je premam meni Tales Of Pirates od IGG-a pa bi volio pitati nekoga ako igra ovu igru....Imao sam par likova lvl 61 ali sam poceo otpocetka igrat na mermaid isleu....E i da glavna svrha ove teme mi je da vas navucem na tu igru zato jer bi volio da ima malo vise hrvata....pa eto ljudi ako se zanimate .Molim vas probajte prije nego kazete NE!!!! I ako se neko odluci neka me pm-ma ja cu vam sve objasnit ipak ovu igram 12 mjeseci...Volio bih da u igri ima puno hrvata lvl 55+ pa samo javite ako treba neka pomoc...![]() ![]() ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
Zadnji Uredio Vuxs : 15-02-08 u 16:32. | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Tales Of Pirates najbolja besplatna online igra na SVIJETU!!!!!! pa samo upises u google kad admini nedaju ovako
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Tales Of Pirates najbolja besplatna online igra na SVIJETU!!!!!! igraju to 1 konj iz mog razreda, kako mi je objasnio igrica je užasna, nešto ko wow samo što je radnja sa plišanim igračkama i kupuju se igračke umjesto oružja ![]() tak tak za nekog ko voli tomagočija.. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Tales Of Pirates najbolja besplatna online igra na SVIJETU!!!!!! Heheh to su anime gusari....dost su duhovito napravljeni
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: broj, igra, mmrpg, najbolja, online, pirates, tales |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:27.

zato jer bi volio da ima malo vise hrvata....pa eto ljudi ako se zanimate .Molim vas probajte prije nego kazete NE!!!! I ako se neko odluci neka me pm-ma ja cu vam sve objasnit ipak ovu igram 12 mjeseci...Volio bih da u igri ima puno hrvata lvl 55+ pa samo javite ako treba neka pomoc...

pametni znaju