| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Toca Race Driver 3 u Tehnologija i Tehnika forumu; Heh evo frend skinuo s torrenta tu igru i ja fino instalirao, no s druge strane docekao me StarForce... Naravno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Toca Race Driver 3 Heh evo frend skinuo s torrenta tu igru i ja fino instalirao, no s druge strane docekao me StarForce... Naravno nasa najpoznatija zastita neda da se igra jer ne prodje CheckDisc. Probam sa milijun IDEchann i DVD Rom disablera (manulano preko device managera, GameDrive10, SD4 Hide....), ali niti jedan ne radi posao tolko dobro da smuti StarForce (bar ne na mom cipsetu Intel i865PE, kod frenda na nForce4 neki programi uspiju smutiti SF). Dakle probao sam sve osim StarFucka i StarForceNightmarea, jer doticni programi na nekim konfama mogu biti ubojiti pa da vise nikada ne uspijete upaliti vase IDE kanale... S time mi se neda zajebavati. Uspio sam igrati (i tako jedino mogu igrati) kada sam fizicki istekao IDE kabel od romova, no svaki put prije i poslje igranja izstekavati i ustekavati ne samo da je zamorno nego cu jos zajebati IDE konektore. Sada slijedi pitanje: Imate li vi kakvu preporuku za neki IDE disabler ili nesto slicno da uspijesno pokrenem Tocu bez mucenja izstekavanja IDE kablova? ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Toca Race Driver 3 Ah, nekako se i ja malo pomalo mirim s time...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Live For Speed Jedan dio testa kod Toce 3. Voznja s kvacilom: -auto se gasi pri nepravilnom kretanju -mjenjac se unistava pri mijenjanju ako se ne stisne kvacilo -iz npr. 5 brzine u 1 gear box dozivi veliki damage (motor isto, ali i dalje moze nesto povuci), a brzine morate doslovno gadjati jer preskacu kako ih volja. Crash Test: -s 250kmh (Audi A4) u zid! Auto unisten totalka, otpali prednji kotaci, zguzvan skoro do sofersajbe, popucala stakla, otvorila su se suvozacka vrata. Nema deset-metarskog odbijanja. Nesposoban za nastaviti utrku! Paljenje guma: -nakon sto se gume zagriju, pa nakon sto izgube profil gume pucaju i ostajete na felgama. Enjoy your ride! Automobil: -zavoje prolazite razlicito, ovisno o tome koji auto vozite (FWD, RWD, 4WD) -kocenje mi je prilicno nerealno jer svi auti mogu prilicno brzo smanjiti s 200 na 80 kmh, a pri tome nisam zamijetio dim iz guma (ko da svi imaju uber ABS) -mjenjanje brzina odlicno napravljeno pogotovo opcija koja vam dozvoljava da potpuno sami mijenjate (kvacilo ukljuceno), zatim ima manualno, ali ko easy tronic, brzina +,-) bez kvacila i potpuno automatski. Meni nekako najvise lezi easy tornic. To je to sto sam zasada istestirao, nastavak ce isto biti. Naravno mozete mi davati i neke zahtjeve koje cu istraziti za vas u igri.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku Zadnji Uredio daMassa : 03-05-06 u 13:02. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Live For Speed Na MSI-jevoj GeForce-ici FX 5900XT (OC 400/800), Intelovom Pentiumu4 3,0Ghz HT Prescott, i s 512 RAMa igra leti na Ultra High.
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Live For Speed Citat:
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Live For Speed Evo i sluzbeno prekopirano iz ReadMe filea: Minimum Requirements (Single player) - Windows XP - DirectX 9c - Pentium 4 or Athlon at 1.5GHz - 512Mb RAM - Supported 64Mb Graphics Card - DirectX 9 Compatible Sound Card - 6.0 Gigabytes Hard Disk Space Recommended Specification - Windows XP - DirectX 9c - Pentium 4 or Athlon at 3.2GHz - 1024Mb RAM - Graphics Card: ATi Radeon 8xxx and above, nVidia GeForce 4 and above (Not including MX versions) - 7.0 Gigabytes Hard Disk Space Supported Graphics Cards - ATi Radeon 8xxx, 9000, 9100, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800, x700, x800, x850, x1300, x1600, x1800 - nVidia GeForce 3, GeForce 4 (Not including MX versions), GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950, 6800, 7800 If you are using an Nvidia FX5600 graphics card you may experience major corruption on most screens and in-game when using recent card drivers, this can be resolved by reverting back to driver version 77.77 or turning anti-aliasing off in the advanced section of the hardware config tool.
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Live For Speed Citat:
![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
![]() |
| Tagovi: driver, race, toca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Eksterni HDD | peugeot1 | Hardware | 9 | 02-10-07 02:07 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 22:42 |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 04-02-07 00:12 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.