| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi TombRider Legend u Tehnologija i Tehnika forumu; Jučer sam dobila Tombrider Legend i kao što vidite, puno manje visim na forumu Igrica je super, ali meni je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
![]() | TombRider Legend Jučer sam dobila Tombrider Legend i kao što vidite, puno manje visim na forumu Igrica je super, ali meni je svaki TR dosad bio super, tako da znam i sama da nisam ni najmanje subjektivna što se tiče te igrice Grafika je za sjest na dupe Stvarno super, nema se šta za reći Malo mi je na početku išlo na živce što se mora koristiti miš za okretanje Lare, ali i na to se čovjek navikne. Također mi ide na živce što Lara ne može skakati unatrag, nego se okrene i trči unatrag pa u okršajima iz navike pritisnem da ću ići natrag i onda me dokrajče jer ne mogu pucati u njih kad su mi iza leđa Valjda ću se naviknuti na te nove komande Igica je dosta kratka, ima samo 8 nivoa za koje sam čula da ih nije teško prijeći....ja ću još vidjeti kako će mi ići jer sam tek na drugom nivou...tj. u Peruu :-) Igra li netko od vas novi Tombrider i što vam se sviđa, a što ne sviđa u njemu? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: TombRider Legend U jebote, dobra je Lara dobra... Kada bar nebi bila virtualna ili jos bolje da bar znam tko je ta cura po kojoj su radili 3D model.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TombRider Legend Ako mi mozes samo reci kakvi su zahtjevi (konfiguracija) za igricu, da vidim moze li na moj kompjuter, da li da je nabavljam ili ne.
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
![]() | Re: TombRider Legend @ Damassa Lara super izgleda Još bolje izgleda u igrici nego na mojim skrinšotovima jer su pretamne slike (bile su normalne prije nego sam ih smanjila ali nije to sad bitno)Da je vidiš tek kad izađe iz vode pa sva mokra bude Ma Lara rules ![]() @ Trandzo Konfiguracija: P4 2.0 Ghz,512 MB RAM,grafička DX 9.0c 256 MB,9.9 GB prostora na disku(!!!) ... to sam našla na jednoj stranici sa recenzijama igrica, ali kao što vidiš neke stvari nisu logične jer je to pisano prije nego je TR 7 uopće i izašao. Zato ti najbolje evo link pa provjeri možeš li igrati TR7 na svom računalu... http://www.nzone.com/content/nzone/s...sp?gameid=2635 |
| | |
![]() |
| Tagovi: legend, tombrider |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.

Igrica je super, ali meni je svaki TR dosad bio super, tako da znam i sama da nisam ni najmanje subjektivna što se tiče te igrice
Grafika je za sjest na dupe
Stvarno super, nema se šta za reći
Malo mi je na početku išlo na živce što se mora koristiti miš za okretanje Lare, ali i na to se čovjek navikne. Također mi ide na živce što Lara ne može skakati unatrag, nego se okrene i trči unatrag pa u okršajima iz navike pritisnem da ću ići natrag i onda me dokrajče jer ne mogu pucati u njih kad su mi iza leđa
Valjda ću se naviknuti na te nove komande

Još bolje izgleda u igrici nego na mojim skrinšotovima jer su pretamne slike (bile su normalne prije nego sam ih smanjila