| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Travian u Tehnologija i Tehnika forumu; Počeo sam igrati tu online igricu i imam problem.... igrma kao teutonac i neznam kako napraviti okupljalište za vojsku....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 212
![]() | Travian Počeo sam igrati tu online igricu i imam problem.... igrma kao teutonac i neznam kako napraviti okupljalište za vojsku....imam glavnu zgradu lvl. 5, tržnicu lvl. 1, skladište i žitnicu lvl 1, te veleposlanstvo lvl 2..... koji su uvjeti za izgladnju okupljališta....?? molim da odgovore oni koji to igraju.... hvala....
__________________ Life is a Sunset Bitch.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Travian evo ti obavezne literature \travian\faq nego na kojem serveru igras? .hr .com .speed?? a za okupljaliste mislim da nema uvjeta odma mozhesh ga napraviti.. evo ovdje nađii sliku da vidis kak izgleda okupljaliste 8u samom centru sela ti je na desnoj strani) Travian - Preglednik igra - Rimljani, Gali & Teutonci
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-11-07
Poruka: 12
![]() | Dali ste već čuli za Travian? Dali ga već igrate? Ako već igrate, kakvi su vaši utisci, a ako ne igrate, evo vam link, pa probajte: Travian - Preglednik igra - Rimljani, Gali & Teutonci |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Travian probaj naci..samo tesko da ces naci sad neki dobar savez ako si poceo sada igrati...
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jeste li čuli za Travian oke igra... al prilično nedorađena igral kratko na prvom balkanskom serveru... došo do top100 i to je za mene nooba u toj igri bilo dovoljno da je od'ebem 4ever! ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-11-07
Poruka: 12
![]() | Re: Travian neznam kako vama ali meni se travian još najviše svidio zbog ekipe sa kojom sam u savezu. da nije bilo njih odavno bi odusto, tako da travian više doživljavam kao društvenu igru. sama po sebi igra nije ništa posebno, spora je i dosadna, ali ako se uklopiš u pravu ekipu i savez zabavi nikad kraja, ali to je samo moje skromno mišljenje. savjet za one koji tek planiraju počet s travianom: 1. 2. 2008. počinje s2.com.hr iliti drugi hrvatski server, pa mi se čini bolje da počnete na drugom serveru gdje će svi u početku biti izjednačeni na prvom se više ne isplati kretat od nule, jedino ako želite trenirat za s2. ![]()
__________________ http://www.travianfreek.bloger.hr/ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:14.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.