| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Travian u Tehnologija i Tehnika forumu; cro_butchers ne postoji, postoji cro tt, cro vgw i cijela gomila drugih cro-ova, možda su promjenili naziv ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-08 Godina: 26
Poruka: 3
![]() | Re: Travian Novi server ne lazi i ne stavlja linkove da se preko tebe regaju samo da zlato dobijesh ovo je s2 http://s2.travian.com.hr/ Zadnji Uredio Vuxs : 07-02-08 u 22:15. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Travian Citat:
postali su CRO_TT još dok sam ija bio tamo... a neznam, od tih tekstualnih igri i to onih kod kojih moraš pazit na vojsku i slično, tj. sejvat... Ogame mije puno bolji!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-03-08
Poruka: 4
![]() | Re: Travian Citat:
travian je zakon..igram na : ruskom travianu(speed), njemackom, com travian, travian BOSANSKI pa to je to...ovaj ako netko zeli poceti igru neka mi se javi zato sto trebam gold... | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Travian ako netko želi ili da ga izbrišem : Račun u travianu na S2 , par tisuća bodova , pleme rimljani + velika vojska + kruper - ( ime i šifru šaljem na PM ) - za člana koji da najviše rep+ ( naravno ne ne ovu poruku ) ![]()
__________________ TrustNo1 |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-08
Poruka: 1
![]() | šifre ajde molim vas ako znate neke šifre za varanje u travianu ali da su besplatne pošaljite na adresu tingernhardt@gmail.com...hvala...objasnite šta ta šifra radi ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Travian pocela sma igrat travian prije 2-3 tjedna.. ii posto sam okorjela ogejmerica ovo mi je zbilja malo cudno..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.