| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama u Tehnologija i Tehnika forumu; U anketi glasujte za naj igru, a sad evo moga mišljenja o ovim igrama: ASSASSIN'S CREED je odlična ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Naj igra???????????? | |||
| Assassin's Creed | | 7 | 50.00% |
| Just Cause | | 0 | 0% |
| Armed Assault | | 1 | 7.14% |
| Mafia 2 | | 0 | 0% |
| Crysis | | 6 | 42.86% |
| Kane & Linch | | 0 | 0% |
| Counter Strike | | 5 | 35.71% |
| Turning Point_Fall of Liberty | | 1 | 7.14% |
| Call of Juarez | | 2 | 14.29% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-07-08
Poruka: 59
![]() | Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama U anketi glasujte za naj igru, a sad evo moga mišljenja o ovim igrama: ASSASSIN'S CREED je odlična igra, već sam je igrao a sad ću je sebi instalirat, loše je jedino na početku, što ste vjerovatno vidili. JUST CAUSE je igra kao gta samo mnoooogoooo mnoooogooo bolja jer ima više mogućnosti, kao naprimjer let padobranom itd. ARMED ASSAULT je igra koju pokušavam naći godinama i nabaviti je, ali mi to nikako ne uspijeva. FPS u pustinji, mislim Iraku, sa predobrom grafikom. MAFIA 2 uskoro izlazi, pa će mi je nabaviti svi prijatelji od kojih ću je posuditi. CRYSIS je igra koja ima najveće zahtjeve, ali je i jedna od najboljih.KANE & LINCH je igra za koju vjerovatno niste čuli. U toj igri se radi o dva odbjegla zatvorenika, koji su kao, braća. I možete ubijati murjake, a igra je realna, da realnija ne može bit, ukljućujući i odličnu grafiku. COUNTER STRIKE je jedina igra od navedenih koju već imam i igram. Igra je napravljena za multiplayer. TURNING POINT_FALL OF LIBERTY je fantastična igra u kojoj ste amerikanac koji ne dozvoljava Hitler i fašističkim nacistima da probiju u SAD. CALL OF JUAREZ je igra na divljem zapadu u kojoj možete biti svećenik ubojica Ray koji čita bibliju dok ubija ili indijanac Billy. ![]() Zadnji Uredio zupa_demon3 : 09-07-08 u 13:33. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| B1atch | Re: Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama assassin's creed-nisam zadovoljan/bila mi zabavna jedan kraci period Just cause-neznam nisam igra armed assult-ok, zabavan fps mafia 2-nije mi 1 bila nesto kane&linch-neznam nisam igra CS-fps na kojeg sam potrosio podosta vremena/zabavan Call of juarez-onako, malo drugacija od ostalih, ok prica
__________________ 353 315 29 49..... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama Nemam nikakvo mišljenje o ovim igrama, jer nijednu nisam igrao ![]()
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-04-08 Godina: 18
Poruka: 66
![]() | Re: Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama ovaj Just Cause je po meni toko sranje da nemoze bit vece....skinio sam si s neta igru 2 dvd-a ima i mozes je preci za 2-3 dana cak i manje ( ocekivao sam puno vise ) , a ovo ostalo mi se cini dosta dobro
__________________ čitati pravila o veličini potpisa |
| | |
| | #10 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama CS je najbolji od ponudjenog, barem meni, al ima puno boljih igara
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: armed assault, assassins creed, call of juarez, counter strike, crysis, fall of liberty, just cause, kane linch, mafia 2 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:32.

29 49.....