| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama u Tehnologija i Tehnika forumu; ok... |
| Vidi Rezultate Anketa: Naj igra???????????? | |||
| Assassin's Creed | | 7 | 50.00% |
| Just Cause | | 0 | 0% |
| Armed Assault | | 1 | 7.14% |
| Mafia 2 | | 0 | 0% |
| Crysis | | 6 | 42.86% |
| Kane & Linch | | 0 | 0% |
| Counter Strike | | 5 | 35.71% |
| Turning Point_Fall of Liberty | | 1 | 7.14% |
| Call of Juarez | | 2 | 14.29% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama Citat:
Crysis ti nije uopće realan... Jel tebi realno da imaš odjelo u kojem možeš bit nevidljiv, skakat kao klokan, biti jak kao Superman, trčat ko tigar itd... Jel ti realno da ubijaš neke Aliene i Predatore u nekoj planini čuda gdje je čak i gravitacija?? Jel ti realno da imaš letjelicu u kojoj te ne ubije ni 50 pucnjava bazuke?? Ako ti je to realno onda stvarno imaš ukusa... ![]() ![]() ![]() Uglavnom moj glas za Call of Juarez | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama css - counter strike source, ako se dobro sjecam, ali nije najrealnija... po meni je AA (amricas army) realnija. cod4 i cod 2 su mi takodjer jako drage igre, od brzih FPS-ova volim zaigrat stari dobri Q3 Arena ovo novije mi ima previse suvisnih efekata ![]() mmorpg vise ne igram ali sam potratio previse vremena na WoW RPG obozavam iako nisam igra duze vremena ![]() NWN, BG, BG II, D2, D2 LoD, Nox... ima toga ne mogu se ni sititi ![]() ofc, i NFS mi je prva liga a i strategije volim ne d ami se nabrajati jer se ni ne mogu sititi svega sve u svemu sad se klonim igara sto je vise moguce
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama Po tebi najbolje igre su malo friske igre. Ne znam jel namjerno izostavljas legende i igre koje su doktori znanosti za ove koje si naveo il si premlad pa ih nisi ni igro...? ![]()
__________________ Tko trawu pushi dobar je u dushi Bolje šaka nego svaka |
| | |
| | #19 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama jer sam potrosio previse vrimena na igre, a to je neproduktivno... ![]() i da stare igre su uglavnom daleko bolje od ovih novih, nove u 98% idu na izdrkavanje u tome tko ce napraviti tehnoloski savrseniju igru... ali igrivost je ispred svega toga i jedva cekam Diablo III imam osjecaj da ce biti predobar, samo da ne odu u preveliko razvijanje sporednih stvari, pobogu starcraft koji je star 12-ak godina se i dan danas igra. heroje da ni ne spominjem, tesko da ce se ijedna nova igra moci podiciti stazom od 10-ak godina aktivnog igranja
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o po meni najboljim igrama assassins´s creed Odlicna igra,vrlo dobra grafika i jednostavno ju ne mozes prestati igrati.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: armed assault, assassins creed, call of juarez, counter strike, crysis, fall of liberty, just cause, kane linch, mafia 2 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.