| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Web browser based igre u Tehnologija i Tehnika forumu; jel ko zna jos kakve dobre web browser base igre. Ja znam ove: www.hattrick.org - on line nogometni menager ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-02-06 Godina: 26
Poruka: 2
![]() | Web browser based igre jel ko zna jos kakve dobre web browser base igre. Ja znam ove: www.hattrick.org - on line nogometni menager www.ogame.com.hr - strategija u svemiru www.barrafranca.org - mafijaski rpg http://s2.bitefight.org/c.php?uid=17123 - rpg s vampirima i vukodlacima www.miniclip.com - popis ostalih igara za web browser ali nisu sve multyplayer eto toliko ako ko zna kakvu dobru nek se javi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Frajer | Re: Web browser based igre www.barrafranca.org - ne radi!
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-01-05
Poruka: 4
![]() | Re: Web browser based igre www.vendetta.com - slicno kao o game samo na temu mafije |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-08-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 513
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Web browser based igre Citat:
![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1
![]() | imam i ja neke: www.wmwirtual.com ili World of Mafia 2.0 - mafijaška Gladiatus - barba s gladiatorima www.gameforge.de - borba u svemiru ima www.gameforge.de Zadnji Uredio sahasa : 31-10-07 u 07:54. |
| | |
![]() |
| Tagovi: based, browser, igre, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:27.

ako ko zna kakvu dobru nek se javi