| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Wolfenstein - Enemy Territory MP u Tehnologija i Tehnika forumu; Ljudi igra li tko Wolfenstein - Enemy Territory MP. Ima li tko dobre servere? Kako napravit turnir itd... B.D.W. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 7
![]() | Wolfenstein - Enemy Territory MP Ljudi igra li tko Wolfenstein - Enemy Territory MP. Ima li tko dobre servere? Kako napravit turnir itd... B.D.W. li tko BATTLEFILD 2 preko neta![]()
__________________ Nicole Graves - najljepsa zena na svijetu (RECYCLE BIN) - WOLFENSTEIN ENEMY TERRITORY MP |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 1
![]() | Ej fala bogu da je netko napravio temu i o Wolfenstein-u. Igram ti ja na "atlantic xp save" slovenski server a jesi ti mozda nipper od tamo jer sam prije par dana igrao tamo OASIS i ti si bio sa amerima kao kapetan? Pa atlantic ti organizira turnir podi na njihovu stranicu i tamo ces pronaci datume i sve ostalo. Mozes ga napravit tako da napravis svoj server i dogovoris se sa nekim da dodu u to i to vrijeme i tako ti to ide. Meni nije uspjelo nemam pojma zasto. Ako napravis hoces objavit kad. ![]()
__________________ ma da tko je jos virgin. HE HA. ATLANTIC GRUPA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 7
![]() | Re: Wolfenstein - Enemy Territory MP Da ja sam a tko si ti Ma "atlantic xp save" je najbolji server jer ti sprema reputaciju i ljudi su ludnica. Znam za njihove turnire ali bi zeli svoj. Pokusao sam i ja napravit server ali ne ide. A BETTLEFIELD 2 ja sam ovisan o njemu.
__________________ Nicole Graves - najljepsa zena na svijetu (RECYCLE BIN) - WOLFENSTEIN ENEMY TERRITORY MP |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | Re: Wolfenstein - Enemy Territory MP Ovisi koliko ste dobri. Ali ako ozbiljno igrate ET, onda probajte server TSF+NUB. (najlakše naći ako sortiraš listu po abecedi, pod T) TSF je vrlo dobar clan, dok je NUB kao druga momčad (ali opet nisu početnici) Server je XP save ako igrate svaki dan. Također imaju Ventrilo server za glasovnu komunikaciju. Ekipa je super, i NUB Clan prima članove, ako ste dobri. Ili ako vas ne zanima clan, dobro je mjesto za igranje. Ja sam član NUB Clana <NUB>Mr_Speedy i Admin na forume NUB Clana. Ako trebate više informacije, pitajte ovdje, ili posjetite naše forume: Tactical Strike Force RTCW: Enemy Territory Clan > forums > NUB Forum Vidimo se u igri ![]() Zadnji Uredio Mr_Speedy : 05-01-07 u 13:07. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Godina: 28
![]() | Re: Wolfenstein - Enemy Territory MP Oprosti zbog duplog posta, nije mi dalo da editiram post... Što se turnira tiče, da li mislite na scrim? Uglavnom redovito se natječemo sa drugim clanovima, na našem serveru i na drugim serverima. Ako vas to zanima, javite se ![]() Za sada imamo 2 člana Clana iz Hrvatske od ukupnih 13 članova NUBa: <NUB>Mr_Speedy <NUB>Astifan |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Wolfenstein - Enemy Territory MP E kad sam ja igrao W:ET, prošlo je barem 2-3 godine. Super je igra i ako se ekipa složi, ja sam da se baci neki "Croportal turnir", onako iz zajebancije ... Inače kad sam igrao bio član SPQR klana, i to u doba kad smo bili na 6. mjestu europske lige (dok Gunslingersi nisu obrisali pod sa nama na službenom meču )Sad mi žao kaj nemam više demo s tog meča da se dobro nasmijete ... tipovi su prošli kroz našu obranu ko da nas nije ni bilo. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-12-06
![]() | Re: Wolfenstein - Enemy Territory MP Alo ljudi ja igram na G!X blue lightsabers ako netko oce neka dođe jer premalo hrvata igra et.Ja sam tamo skoro u svako doba osim kad idem u skolu!Pa evo vam moj e-mail MSN-the-blue-driver@hotmail.com |
| | |
![]() |
| Tagovi: enemy, multyplayer, pucacina, territory, wolfenstein |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:36.

li tko BATTLEFILD 2 preko neta
-

ma da tko je jos virgin. HE HA. ATLANTIC GRUPA 

)