| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Clank slažem se još bi i ja to htio igrat, al ne želim plaćati (kolko 100-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Dead and broken | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija Citat:
Ali bolje ovo ne igrat...(maj opinjon) ![]()
__________________ Tears and rain | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| ∞ | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija ako postoji mogucnost da ne pocnete igrat wow savjetujem vam da ga ni ne zaigrate jer nije to igra koja se moze igrat 30min do sat dnevno nego ili igras 3-24h na dan ili ne igras samo sto vise otkrivas vise vremena gubis evo ja nakon 3 god presta s wow-om nema tu vise one stare zabave samo besmisleno davanje stvari na pladnju i sve vise i vise dosade
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-12-06
Poruka: 25
![]() | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija Igram na piratskom serveru koji vrlo dobro radi ( istina dosta misija je buggano, ali gm-ovi drže stvari odlično pod kontrolom). Nekako se uspjevam iskontroliratida igram oko 1h dnevno iako mi se nekad zalomi da igram po 4 sata al jbg... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija banana na kojem piratskom igraš?možda ja dodjem kolki je xp rate?
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 707
![]() ![]() | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija ja sam trenutno na wowscape: wowlegionu 3x drop rate, kakti blizzlike relativno stabilan, puno ljudi sve u svemu, zadovoljan sam ![]()
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.