| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija u Tehnologija i Tehnika forumu; zajebi ti privatne server(sve bugovano) odo ja na oriđiđi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija Brijem da će Death Knight biti takkkkooooooo nebalansiran......trebat će blizz napravit 100 pečeva nakon što wotlk izađe..... da sve poprave.Anyway ljudi mene zanima.....što će biti sa ovim svim lvl70 S1,S2,S3,S4 nakon što Wotlk izađe ? Hoće li napravit isto tako setove po sezonama za lvl 80 ili nekaj slično ?
__________________ ...is more like a figure of vengeance who punishes people he feels don't deserve to live... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija wow je sve gori i gori... ja san se napokon rjesija accounta i nikad mi nije bilo bolje... u pocetku je to imalo zabavu i ono nesto, al sad su izgubili smisao sve se daje na pladnju itd ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija Citat:
btw: kao stoi je vec 485456 ljudi pitalo, di je stara WoW tema?? vratite nam JEEEE
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-12-07
Poruka: 66
![]() | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija Nasel sam na netu skoro sve o WOTLK: ALPHA- Family and friends : http://wotlk.wikidot.com/ i jos nekaj kaj mores talente radit i videti kaj su ljudi predlozili... : War Tools :: News tu mores punit prave WOTLK alpha talente http://wotlk.wikidot.com/classes
__________________ My signature is all about WoW . |
| | |
| | #28 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija ima tih WOTL verzija koliko hoces, al nije to jos ni priblizno to ... ma wow= sranje koje potrosi i vrimena i novaca, i to znan jer san ga poceja igrat jos na US erverima pa eu i prije 2 miseca se ostavija napokon ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

da sve poprave.

My signature is all about WoW

jebes wow