| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija u Tehnologija i Tehnika forumu; ček... pa ja sam skin... hoću reć kupio taj wotlk neki dan, izašlo je već .. ko je reko da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija ček... pa ja sam skin... hoću reć kupio taj wotlk neki dan, izašlo je već .. ko je reko da izlazi u studenom
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija Malo si zabrijao tzuki xD nije to jos izaslo ![]() jel ima netko da mi preporuci neki dobar privat server ?
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King-recenzija ja se predbilježio danas za igricu tako da sam bez brige kad budu navale ![]() i još će mi je poštom dostavit na vrata kud ćeš bolje ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.