| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Zna li netko kada izlazi Mafia 2 u Tehnologija i Tehnika forumu; Zna li netko kad izlazi Mafia 2 , i kad će biti moguće nabaviti ju u Zgb.???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Zna li netko kada izlazi Mafia 2 Ovako, o Mafiji 2 se nezna mnogo, ali da ipak malo zadovolje ljubitelje te igrice sluzbeno je povrđeno da je ona u izradi. Nezna se do kada, odnosno kada bi se trebala pojaviti na trzistu. We will see...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-12-05 Godina: 26
Poruka: 45
![]() | Re: Zna li netko kada izlazi Mafia 2 Citat:
imam ti ju ja, ja tebi mafiu, ti mene nešto sa autima... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Zna li netko kada izlazi Mafia 2 Cuj Godfather je respect, svaka cast. No Mafia mi ima ono nesto, ono sto Godfather nema ni kao film ni kao igrica.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-06 Lokacija: rijeka-zagreb Godina: 21
Poruka: 28
![]() | Re: Zna li netko kada izlazi Mafia 2 uuuu, bit ce jebeno. prvi dio rula. jedna od najboljih igri ikada
__________________ Ožujsko je pivo kao vođenje ljubavi u kanuu. Jebeno je blizu vodi! |
| | |
![]() |
| Tagovi: izlazi, kada, mafia, netko, zna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najbolji strijelci Serie A 2005/2006 | Maximus84 | Nogomet | 35 | 19-02-06 17:32 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:38.

, i kad će biti moguće nabaviti ju u Zgb.???