| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi 3mbit/s i flat rate max adsl u Tehnologija i Tehnika forumu; da? .. a valda ... ko će ga znati .. stara samo kaže kolko je ukupno telefona i interneta, tak da nemam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,021
![]() | Re: 3mbit/s i flat rate max adsl iman jedno pitanje koje san vec postavia u jednoj drugoj temi ali niko mi nije odgovoria... Ocev prika mi je reka da t-com namjerava povecavati promet.Znaci ko je za 20 kn (+pretplata) ima 1 GB sad ce imat za istu cijenu 3 GB.I onda sam nazva sluzbu i pita kad ce to stupit na snagu.Potvrdili su mi da ce to bit, ali da oni ne znaju tocno.Ja sam zva prije misec dana, pa je to vec stara informacija pa ako neko zna otprilike kad ce to bit molim da mi kaze,jer 1 giga mi je ocito premalo,cak i 2 gige, a 3 mi je vec skupo, a priko 3 ne idem. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter | Re: 3mbit/s i flat rate max adsl Ja sam napokon dobio adsl , start paket 1 GB, 2 Mbit/s. Naručio sam ga 17.10. , dobio pred kraj 10. mjeseca i čekao 11. mjesec da se prvi put spojim, tako da imam puna 2 mjeseca flata. Sam ispravno postupio ili ? Skida mi tako, prosječno oko 130, zna potegnut do 200 i preko, ovisno o serveru.
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: 3mbit/s i flat rate max adsl 220 kn mislim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: 3mbits, adsl, flat, max, rate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:37.