ne bi... jedna linija = jedna dsl veza = jedan ruter ... probao sam sa dva rutera i ne hodaprobaj provlačiti kroz bužir u zidu ili preko kanalica na zidu (ili na podu) UTP kabel pa spojiš oboje
![]()
Raspravljate o temi Adsl modem pitanje u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; ovako, zanima me dali mogu na jednom tel broju imat ta dva routera? jedan za max tv, drugi za internet? ...
ne bi... jedna linija = jedna dsl veza = jedan ruter ... probao sam sa dva rutera i ne hodaprobaj provlačiti kroz bužir u zidu ili preko kanalica na zidu (ili na podu) UTP kabel pa spojiš oboje
![]()
Bolje desnica nego prknenica!
uhh
imao sam sprovucen mrezni kabal ali nije mi htjelo tako raditi, nije opce kompjuter mi ocitavao kabal da je spojen, probavao sam sve i svasta i nista
pa sam nakraju isao mrezni kabal preradit na usb posto mi preko usb-a radi i sve sam uredno spojio kako treba bit i opet nece radit jel kompjuter javi da je prikopcan visenamjenski uredaj kojeg ne prepoznaje, a dok preko normalnog usb kabla spojim onda radi
ponovo skrimpaj kabel..mozhda je kabel oshtechen..mozhda je mrezha prdnula...al 2 routera neidu...nikako
off: jebote ti si me sad podsjetio na ss...kolk'o me tam' nije bilo...neznam shifru
All in all you're just another brick in the wall......
o ovome sam ja razmisljao, o ruteru za maxTV.
uticnica mi je u hodniku a telka u sobi koja je dosta udaljena. ako krenem razvlaciti kablove za maxTV biti ce kabla kao u analognoj centrali, a moguce su i smetnje u signalu zbog duzine istog
bas, ja sam bio uvjeren da se to moze wireless rjesiti kao i za net ali nista![]()
uzmite si cat5e kabel... jedan kabel za dva uređaja koji koriste internet... eto kod mene je jedan kabel za dva kompa... npr. narančasti i zeleni par za jedan komp, plavi i smeđi par za drugi komp.... uz to pripaziti pri krimpanju (uputsva ima na googlu)
Bolje desnica nego prknenica!