| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi adsl prevelik promet u Tehnologija i Tehnika forumu; Bok ! Prijatelj mi ima obični T-com-ov D-link modem i običnu realtek lan karticu sve radi dobro jedino š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-11-06 Godina: 30
Poruka: 5
![]() | adsl prevelik promet Bok ! Prijatelj mi ima obični T-com-ov D-link modem i običnu realtek lan karticu sve radi dobro jedino što nakon konekcije užasno brzo troši promet,za jedno desetak minuta več je bilo 40 mb prometa,a sad me zove drugi dan da ima već 400 mb prometa nije ništa skidao . Jedan poznanik mi je već pričao o tom problemu ali neznam kako ga je riješio ,a sad nemogu do njega. Čuo sam da treba nekak zaštititi mrežu ali kod bezžične veze ,znači kod wlan-a, ali neznam dal je takvo neš treba i na tim običnim D-link modemima ! o čem je stvar ? Molim vas za pomoč ! Hvala ! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: adsl prevelik promet Da nema fasterfox add-on na Firefox??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: adsl prevelik promet Pretpostavljam da mu nitko ne krade promet... ![]() Najvjerojatnije je neki program ili više njih su željno dočekali bržu vezu i skinuli update... ![]() To prvenstveno mislim na windesov update.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: adsl prevelik promet Da windowsov update, ovisno o verziji service packa, može biti od 32 K do 950 Mb. ![]() Ja kad instaliram win, prije postavljanja internet veze uvijek isključim automatski update i više nikad ga ne uključujem. Ali ok... Sad kad se je već updejtiral... ![]()
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: adsl prevelik promet Kad sam ja prvi (i zasad jedini, da kucnem o drvo) put stavio XP SP2, pocuclao mi je preko 350MB updatea (ako je to to, vidjet ćeš u Windows direktoriju hrpu, možda čak i skrivenih, direktorija s tim updateima- imaju bzvz imena).
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.