Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi adsl prevelik promet u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne može se samo istovremeno s dva različita mjesta koristiti jedan Username. Raznovremeno može bez ikakvih problema....

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-04-08, 21:13   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,296
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: adsl prevelik promet

Ne može se samo istovremeno s dva različita mjesta koristiti jedan Username.

Raznovremeno može bez ikakvih problema.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 21:59   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 22
Poruka: 526
Ineluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Hmmm... Neznam od kud ti ta informacija... Da li ti briješ na wirelles? Onda može biti... Ali ako ti ja sad dam svoj user name i password kaj ti meni možeš uzimati promet? Jok. Bilo bi to prejednostavno.
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 22:28   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-08
Godina: 27
Poruka: 211
Nowhereman se izdvaja iz mase

kako ne ide??? pa ako ima bežični ruter i ima njegovo korisnicko ime i lozinku+hvata njegov signal=spoji se preko njega i njemu nabija promet!!

promjenis svakih tjedan dana lozinku i to je to
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 22:32   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Da... Svatko na nekom mjestu ili faksu je provalil na wirelles prije ili kasnije, samostalno ili uz pomoć drugova... Ja ode govorim o privatnoj žičanoj mreži... Tu treba malo više haklanja ak me kužiš. Eventualno osim šifre ISP-a, teba ti i šifra rutera i kaj ja znam kaj sve ne...
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 22:38   #25 (permalink)
Akademik Foruma

anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Promet se kod ADSLa naplaćuje po korisničkom računu, a ne po broju telefona s kojeg ide promet.

Ja sam se spajao s drugih mjesta, drugih telefonskih priključaka, drugih routera pomoću svog korisničkog imena i svoje šifre. Napravljeni promet ide meni, a ne vlasniku telefona ili routera.

Ovo je mislim bosanski pravilnik al nije bitno.
Citat:
Korisnički račun

Nakon aktivacije HT::ADSL usluge korisnik će dobiti svoj korisnički račun (korisničko ime i lozinku) za spajanje na ADSL mrežu. HT::ADSL korisnički račun se razlikuje od HT::NET korisničkog računa koji korisnik koristi za rad s poštanskim sandučićem i spajanje na Internet preko POTS/ISDN mreže.

Naplata usluge

Naplata HT::ADSL usluge se vrši po korisničkom računu, bez obzira s koje se lokacije na kojoj je instalirana ADSL usluga korisnik spaja.

Naplata HT::ADSL usluge se računa prema prometu (prenesenoj količini podataka), a ne prema vremenu provedenom na Internetu. Promet uključuje download i upload. Promet koji nije uključen u HT::ADSL tarifni model dodatno se naplaćuje.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 22:49   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Zanimljivo. Znači li to da ja mogu komotno otić susjedu i popalit mu ISP user name i password dok bude on meni točil gemišt? I onda se samo spojim dok on nije gore?

Moram to sprobati.
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 22:58   #27 (permalink)
Akademik Foruma

da, to znači to

vlasnik računa je odgovoran za njegovo korištenje
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 11:02   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 10
DD08 se izdvaja iz mase

Je to je istina... Dok nisam imao flat, onda mi je jedan prijatelj dao svoj user name i lozinku pa bi ja preko večeri ostavio komp da radi i da skida što treba. On je naravno imao flat, pa mu je bilo svejedno koliko će mu bit prometa...

Tribate se znat snać... Ako znate koga sa flatom i da imate iste providere dogovorite se nekako slično...
DD08 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 14:07   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-02-08
Godina: 23
Poruka: 23
jero_th se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DD08 Pogledaj Poruke
Je to je istina... Dok nisam imao flat, onda mi je jedan prijatelj dao svoj user name i lozinku pa bi ja preko večeri ostavio komp da radi i da skida što treba. On je naravno imao flat, pa mu je bilo svejedno koliko će mu bit prometa...

Tribate se znat snać... Ako znate koga sa flatom i da imate iste providere dogovorite se nekako slično...
mene zanima kakva je brzina ako oba dvojica skidaju u isto vrijeme preko istog korisnickog imena i lozinke ili je sporija?
jero_th je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 14:27   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 10
DD08 se izdvaja iz mase

Pa ne možeš se sa logirat sa istim usernameom u isto vrime... Zato i ja jesan ostavlja komp priko noći da skida na njegov username, jer bi se čovik normalno služia netom priko dana, a ja bi priko dana priko svog username bia logiran...
DD08 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

« Optima | Gmail »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108