| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi adsl prevelik promet u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne može se samo istovremeno s dva različita mjesta koristiti jedan Username. Raznovremeno može bez ikakvih problema.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: adsl prevelik promet Hmmm... Neznam od kud ti ta informacija... Da li ti briješ na wirelles? Onda može biti... Ali ako ti ja sad dam svoj user name i password kaj ti meni možeš uzimati promet? Jok. Bilo bi to prejednostavno.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: adsl prevelik promet kako ne ide??? pa ako ima bežični ruter i ima njegovo korisnicko ime i lozinku+hvata njegov signal=spoji se preko njega i njemu nabija promet!! promjenis svakih tjedan dana lozinku i to je to ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: adsl prevelik promet Da... Svatko na nekom mjestu ili faksu je provalil na wirelles prije ili kasnije, samostalno ili uz pomoć drugova... Ja ode govorim o privatnoj žičanoj mreži... Tu treba malo više haklanja ak me kužiš. Eventualno osim šifre ISP-a, teba ti i šifra rutera i kaj ja znam kaj sve ne...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: adsl prevelik promet Promet se kod ADSLa naplaćuje po korisničkom računu, a ne po broju telefona s kojeg ide promet. Ja sam se spajao s drugih mjesta, drugih telefonskih priključaka, drugih routera pomoću svog korisničkog imena i svoje šifre. Napravljeni promet ide meni, a ne vlasniku telefona ili routera. Ovo je mislim bosanski pravilnik al nije bitno. Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: adsl prevelik promet Zanimljivo. Znači li to da ja mogu komotno otić susjedu i popalit mu ISP user name i password dok bude on meni točil gemišt? I onda se samo spojim dok on nije gore? Moram to sprobati. ![]()
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 10
![]() | Re: adsl prevelik promet Je to je istina... Dok nisam imao flat, onda mi je jedan prijatelj dao svoj user name i lozinku pa bi ja preko večeri ostavio komp da radi i da skida što treba. On je naravno imao flat, pa mu je bilo svejedno koliko će mu bit prometa... Tribate se znat snać... Ako znate koga sa flatom i da imate iste providere dogovorite se nekako slično... ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-02-08 Godina: 23
Poruka: 23
![]() | Re: adsl prevelik promet Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 10
![]() | Re: adsl prevelik promet Pa ne možeš se sa logirat sa istim usernameom u isto vrime... Zato i ja jesan ostavlja komp priko noći da skida na njegov username, jer bi se čovik normalno služia netom priko dana, a ja bi priko dana priko svog username bia logiran... ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:58.