| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi adsl zahtjev putem interneta u Tehnologija i Tehnika forumu; evo sad poslao mail na helpdesk@t-com.hr Evo nakon nekoliko puta što sam pokušao dobiti službu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| 4nick8or | Re: adsl zahtjev putem interneta evo sad poslao mail na helpdesk@t-com.hr Evo nakon nekoliko puta što sam pokušao dobiti službu za korisnike telefonom - bezuspješno, i nakon dva e-mail-a na kontakt@t-com.hr pokušavam vama poslati posljednu molbu za brzim internetom, ja sam službeno već korisnik adsl-a (br.ug. ************* , ), riješenje sam dobio, a neću pretjerati negdje 10.10.2007. Molbu sam poslao 02.10.2007., i postao korisnikom, samo nemam sa čime da koristim taj adsl, budući da mi router nije isporučen, već sam se i ohladio, a mogu reć i da sam bio poprilično ljut, i činjenica da nemam nijednog drugog providera dostupnog na ovoj adresi, nakon 2,5 mjeseca mi je tak svejedno, pa vi evo sami odlučite hoćete li ukinuti taj ugovor, tj poništiti ga ili će te mi isporučiti taj router jer ovo više nema smisla. Unazad hvala.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #12 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,063
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: adsl zahtjev putem interneta čekamo razvoj situacije i razrješenje mrežne krize. predajte router, jebeni gadovi!
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: adsl zahtjev putem interneta ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| 4nick8or | Re: adsl zahtjev putem interneta Danas me zvali na mobitel, ali sa uskraćenog broja, a na takve se ne javljam. Poslali mi i mail, da im moram faksirat potpisani primjerak zahtjeva (uz ponovno objašnjavanje kojom procedurom moram ić da bi dobio internet, mislim pa dajte, koliki kreten moram bit), pa sam im ponovo to danas faksirao, zajedno sa "KORISNIČKIM UGOVOROM", tako da mi mulci ne bi ponovo napravili novi, ako naprave novi, onda su zbilja kreteni nad kretenima. Sad me isto živo zanima što budu napravili ![]() ![]() baj d vej, jel se može ova tema preselit u Humor ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー Zadnji Uredio pharaoh : 27-12-07 u 15:06. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: adsl zahtjev putem interneta Citat:
![]() a ja kad sam dobio konačno danas nekog tamo reko mu: 'Mogo sam i umrjet čekajuć da se javite'
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| 4nick8or | Re: adsl zahtjev putem interneta nazvali su me u subotu u 7 sati navečer i tražili da im faxiram OPET ove zahtjeve ali na neki drugi broj faxa, naravno da doma nemam fax, pa su rekli da će me nazvat u ponedeljak dok sam na poslu da im faxiram te zahtjeve opet. a što da vam kažem, nisu me nazvali ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #18 (permalink) |
| 4nick8or | Re: adsl zahtjev putem interneta danas sam im poslao na broj faksa na koji su mi javili u subotu, nisu me naravno nazvali, dodao sam papir na koji sam napisao na ruke gosp. ....... (koji se predstavio u subotu)
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: adsl zahtjev putem interneta Borba se nastavlja ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
| 4nick8or | Re: adsl zahtjev putem interneta dobio sam ih na telefon (još ne vjerujem da sam uspio), nakon moje duge storije koju je on šutke popratio, rekao mi je, "samo trenutak da provjerim", da bi se vratio i rekao mi, "to je u procesu riješavanja" ![]() , malne sam mu riknio u facu se smijat (šreko slušalice) a dobio sam i neku pismenu obavijest ali ju nisam pročitao, kad pročitam budem objavio što su mi napisali.
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

predajte router, jebeni gadovi!