Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi adsl zahtjev putem interneta u Tehnologija i Tehnika forumu; evo sad poslao mail na helpdesk@t-com.hr Evo nakon nekoliko puta što sam pokušao dobiti službu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-12-07, 00:08   #11 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: adsl zahtjev putem interneta

evo sad poslao mail na helpdesk@t-com.hr

Evo nakon nekoliko puta što sam pokušao dobiti službu za korisnike telefonom - bezuspješno, i nakon dva e-mail-a na kontakt@t-com.hr pokušavam vama poslati posljednu molbu za brzim internetom, ja sam službeno već korisnik adsl-a (br.ug. ************* , ), riješenje sam dobio, a neću pretjerati negdje 10.10.2007. Molbu sam poslao 02.10.2007., i postao korisnikom, samo nemam sa čime da koristim taj adsl, budući da mi router nije isporučen, već sam se i ohladio, a mogu reć i da sam bio poprilično ljut, i činjenica da nemam nijednog drugog providera dostupnog na ovoj adresi, nakon 2,5 mjeseca mi je tak svejedno, pa vi evo sami odlučite hoćete li ukinuti taj ugovor, tj poništiti ga ili će te mi isporučiti taj router jer ovo više nema smisla.

Unazad hvala.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 09:14   #12 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,063
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

čekamo razvoj situacije i razrješenje mrežne krize.

predajte router, jebeni gadovi!
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 20:33   #13 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,768
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 14:59   #14 (permalink)
4nick8or

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Danas me zvali na mobitel, ali sa uskraćenog broja, a na takve se ne javljam. Poslali mi i mail, da im moram faksirat potpisani primjerak zahtjeva (uz ponovno objašnjavanje kojom procedurom moram ić da bi dobio internet, mislim pa dajte, koliki kreten moram bit), pa sam im ponovo to danas faksirao, zajedno sa "KORISNIČKIM UGOVOROM", tako da mi mulci ne bi ponovo napravili novi, ako naprave novi, onda su zbilja kreteni nad kretenima.
Sad me isto živo zanima što budu napravili

baj d vej, jel se može ova tema preselit u Humor
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー

Zadnji Uredio pharaoh : 27-12-07 u 15:06.
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 14:07   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

sta je bilo sa ovim?? da nisu sada na godišnjem? gadovi...
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 16:19   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,355
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
samo nemam sa čime da koristim taj adsl, budući da mi router nije isporučen, već sam se i ohladio, a mogu reć i da sam bio poprilično ljut,
a ti si znači već umro čekajući na službi za korisnike pa si se tek sad ohladio

a ja kad sam dobio konačno danas nekog tamo reko mu: 'Mogo sam i umrjet čekajuć da se javite'
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 09:50   #17 (permalink)
4nick8or

nazvali su me u subotu u 7 sati navečer i tražili da im faxiram OPET ove zahtjeve ali na neki drugi broj faxa, naravno da doma nemam fax, pa su rekli da će me nazvat u ponedeljak dok sam na poslu da im faxiram te zahtjeve opet.

a što da vam kažem, nisu me nazvali
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 22:26   #18 (permalink)
4nick8or

danas sam im poslao na broj faksa na koji su mi javili u subotu, nisu me naravno nazvali, dodao sam papir na koji sam napisao na ruke gosp. ....... (koji se predstavio u subotu)
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 20:02   #19 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,768
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Borba se nastavlja

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 12:56   #20 (permalink)
4nick8or

dobio sam ih na telefon (još ne vjerujem da sam uspio), nakon moje duge storije koju je on šutke popratio, rekao mi je, "samo trenutak da provjerim", da bi se vratio i rekao mi, "to je u procesu riješavanja" , malne sam mu riknio u facu se smijat (šreko slušalice) a dobio sam i neku pismenu obavijest ali ju nisam pročitao, kad pročitam budem objavio što su mi napisali.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: adsl

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114