| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi alternativa adsl-u? u Tehnologija i Tehnika forumu; dal znate za neku alternativu adsl-u? naime kod mene još nema mreže za dsl pa nemam brzi internet! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alternativa adsl-u? dal znate za neku alternativu adsl-u? naime kod mene još nema mreže za dsl pa nemam brzi internet! razmišljal sam o vip homebox-u al je malo preskup. imate koju ideju?
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray - "Lost in Translation" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: alternativa adsl-u? Nemoj homebox, skupo je ko vrag.... ja imam to, paket od 1GB, studentski popust 50% i račun mi je oko 170kn ako ne pređem preko 1GB. a ako pređem, onda sam tek u banani Dođe račun oko 300-350kn
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: alternativa adsl-u? možda internet putem satelitske... mada mislim da je to isto prilično skupo
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: alternativa adsl-u? preko kabelske. ako ti je dostupno.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: alternativa adsl-u? ma nije ni to! ma skroz bez veze! već smo frendovi i ja milijun puta slali zahtjeve t-comu, metronetu i sličnima i ništa!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray - "Lost in Translation" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: alternativa adsl-u? Pa kablovska, satelit, homebox i modem, mislim da su ti to jedine opcije
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: alternativa adsl-u? kablovsku vjerojatno nema kad ju nemam ni ja u centru zgb-a, za satelitsku ti još trebaju i neki aparati (risiver za primanje poodataka, a kaj je sa slanjem ), homebox je KOO (k od ovce), modem ti preostaje...
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: alternativa adsl-u? kaj se tiće satelitskog neta... ima ko kakva iskustva? jer se može upotrjebit postoječi tanjur? tražio.. nisam našo temu ni sličnu
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: alternativa adsl-u? satelitski net je malo preskup i prekompliciran kao alternativa.....jedina alternativa ti je fakat homebox ili dial-up....ja koristim homebox sam zato kaj nemam povucenu zicu dok recimo prvi sused ima adsl....eto ti pravde.....kaj se tice surfanja non-stop sam na EDGE signalu jer nema bazne stanice blizu da bi imal umts il hsdpa....cijena od 150 kuna mjesecno je prevelka s obzirom da je ukljucen sam 1gb internet prometa koji se vjeruj mi moze sam tak spizdit....i na EDGE-u.... dodatni megabajti su preskupi....al da se zivit s tim....sam kaj moras malo malo gledat njegov brojac da vidis kak stojis....uzas....al vidis po meni da uspijevam nekak....![]()
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
![]() |
« spooooor adsl
|
brzina pisanja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:00.

Dođe račun oko 300-350kn

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.