Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi alternativa adsl-u? u Tehnologija i Tehnika forumu; dal znate za neku alternativu adsl-u? naime kod mene još nema mreže za dsl pa nemam brzi internet! ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-01-08, 12:55   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru
alternativa adsl-u?

dal znate za neku alternativu adsl-u? naime kod mene još nema mreže za dsl pa nemam brzi internet! razmišljal sam o vip homebox-u al je malo preskup. imate koju ideju?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 12:58   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,186
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: alternativa adsl-u?

Nemoj homebox, skupo je ko vrag.... ja imam to, paket od 1GB, studentski popust 50% i račun mi je oko 170kn ako ne pređem preko 1GB. a ako pređem, onda sam tek u banani Dođe račun oko 300-350kn
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 13:02   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

možda internet putem satelitske... mada mislim da je to isto prilično skupo
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 13:34   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,829
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

preko kabelske. ako ti je dostupno.
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 13:36   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 2,217
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

ma nije ni to! ma skroz bez veze! već smo frendovi i ja milijun puta slali zahtjeve t-comu, metronetu i sličnima i ništa!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 13:51   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa kablovska, satelit, homebox i modem, mislim da su ti to jedine opcije

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 14:44   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

kablovsku vjerojatno nema kad ju nemam ni ja u centru zgb-a, za satelitsku ti još trebaju i neki aparati (risiver za primanje poodataka, a kaj je sa slanjem), homebox je KOO (k od ovce), modem ti preostaje...
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 11:30   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 482
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

kaj se tiće satelitskog neta...
ima ko kakva iskustva?
jer se može upotrjebit postoječi tanjur?
tražio.. nisam našo temu ni sličnu
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 14:10   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,184
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

satelitski net je malo preskup i prekompliciran kao alternativa.....jedina alternativa ti je fakat homebox ili dial-up....ja koristim homebox sam zato kaj nemam povucenu zicu dok recimo prvi sused ima adsl....eto ti pravde.....kaj se tice surfanja non-stop sam na EDGE signalu jer nema bazne stanice blizu da bi imal umts il hsdpa....cijena od 150 kuna mjesecno je prevelka s obzirom da je ukljucen sam 1gb internet prometa koji se vjeruj mi moze sam tak spizdit....i na EDGE-u.... dodatni megabajti su preskupi....al da se zivit s tim....sam kaj moras malo malo gledat njegov brojac da vidis kak stojis....uzas....al vidis po meni da uspijevam nekak....
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 23:32   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-11-07
Poruka: 30
EXXX se izdvaja iz mase

Bježi od homebox-aaa
EXXX je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103