| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi B.NET lopovi i varalice na m2 u Tehnologija i Tehnika forumu; Jedino su Iskon i njihova služba bolji od T-com. Dobro je HT procjenio tko će im biti najbolja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: B.NET lopovi i varalice na m2 Jedino su Iskon i njihova služba bolji od T-com. Dobro je HT procjenio tko će im biti najbolja konkurencija i kupio ih. Meni je sve na Iskonu - telefon, internet+flat, evo već skoro pola godine i prezadovoljan sam. Kablovsku imam kod B.neta i jedina zamjerka mi je što često povisuju cijene, a ne dobijem ništa za uzvrat.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 10
![]() | Re: B.NET lopovi i varalice na m2 Moja zamjerka na kablovsku od B.Neta je što svako malo promijene raspored programa, pa onda uvijek moram preslagivat programe jer mi HRT skoči na 24, RTL na 32, a tamo RAIuno RAIdue koje u životu nisan gleda dođu na 1, 2 kanal... Onda skontam da su izbacili neki super kanal (tipa nikad prežaljeni BBC Prime) i uvalili Zone Romatica i slično ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-06-06 Godina: 27
Poruka: 47
![]() | Re: B.NET lopovi i varalice na m2 JA koristim B net kad sam potpisa ugovor za 2 dana su mi došli spojit internet i telefon flate oboje za 173 kn (cijena s najmom modema) i koristim ga već 4 mj. nemam nikakvih problema jedino šta u njih raćuni dolaze svako 2 mj. a ne kao kod T coma!!!
__________________ La mission est sacrée, tu l'exécutes jusqu'au bout dans le respect des lois, des coutumes de la guerre et des conventions internationales et, si besoin, au péril de ta vie. Pur la general Gotovina! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bnet, t com |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.