| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Besplatan i neograničen internet za sve građane u Tehnologija i Tehnika forumu; Jutarnji.hr od početka godine zagreb bi trebao imati besplatni internet i još k tome flat. je li to moguće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Besplatan i neograničen internet za sve građane Jutarnji.hr od početka godine zagreb bi trebao imati besplatni internet i još k tome flat. je li to moguće ili josh jedba predizborna patka?
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane Zagreb? Nepravda, dajte svima ili se jebite
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane kaj je... zagreb je grad... vi sa sela ćete dobit kad uđemo u eu ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane Mislim da danas ništa nije badava,a i da bi se došlo do nečeg besplatnog opet nešto moraš uložiti???
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| next best thing | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane Citat:
ak je tak ja se selim u Zagreb ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane Ma je patka ali kad već obećavaju gluposti nek to rade u cijeloj državi a ne samo u Zagrebu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« Kako obrisati
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:53.