| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Besplatan i neograničen internet za sve građane u Tehnologija i Tehnika forumu; Pih, kako ostatak države kasni za nama ... Besplatni beĹľiÄŤni internet u Rijeci - DNEVNIK.hr Sjećam se da smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane Pih, kako ostatak države kasni za nama ...Besplatni beĹľiÄŤni internet u Rijeci - DNEVNIK.hr Sjećam se da smo frend i ja pokušavali se spojiti, ali nam nije pošlo za rukom . No sve češće ekipa sjedi s laptopima na Korzu i pije kavu pa mislim da to čudo funkcionira...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #15 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane pa zato i jesu na sudu s gradom oko vlasništva nad podzemnom kablovskom mrežom. navodno gradu pripada oko 75%, a oko ostalog se trebaju dogovoriti. nije ni to problem kad znamo koliko mile zna biti široke ruke baratajući s lovom koja nije njegova. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane pa glete to ovak....i da je patka, dobra je patka...a to da nije fer prema ostatku drzave....kaj ste zaboravili da varazdin ima vec godinu dana besplatni sirokopojasni internet i telefon. a HT i tamo ima kablove. inace vrlo sumnjam da ce bit besplatan internet i to jos neogranicen, pa oni na tome mlate basnoslovne pare. pretplata za net je samo nekih 100 kuna. plus ak nije flat jos ak se prede limit kojih 20, 40, 60 kuna gore. velka je to lova da bi se samo tak odrekli toga. pohlepni su previse. a ako se stvarno dogodi da se ostvari taj kvazi projekt onda im svaka cast i naravno ocekujem kroz godinu dana da i do mene dode. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-07-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 17
Poruka: 61
![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane Samo da obavijestim... ![]() Stigao nam danas neki profa iz Zagrebu na par dana...zamjena,... BAs pricali o netu,on ima prijatelja koji je tamo u nekom gradskom vijecu,i on nam kaze da je potpuno istina da ce Zagreb imat besplatan net,da je to Bandić sredio. Jos mu mi nevjerujemo,cijeli razred govori gluposti,on kaze "vjerujte mi,znam iz pouzdanih izvora",al kao nece nam rec tocnije odakle. Eto,nevjerujem da se sali..mozda cak i nije patka ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane pa i moglo bi biti u Zagrebu, Banditos će fiancirati lijepo iz gradskog proračuna i to će plaćat i oni koji koriste internet i koji ne samo pitanje je dal će Bandić ostati gradonačelnik do onda kad misli to uvesti |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
« Kako obrisati
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:40.

...
. No sve češće ekipa sjedi s laptopima na Korzu i pije kavu pa mislim da to čudo funkcionira...