Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Besplatan i neograničen internet za sve građane u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne razumijem se toliko u internet i sve vezano uz to ali u jedno sam siguran! Rijeka ima besplatan internet. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-11-07, 01:18   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Godina: 25
Poruka: 56
radiolog-hr se izdvaja iz mase
Talking Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane

Ne razumijem se toliko u internet i sve vezano uz to ali u jedno sam siguran! Rijeka ima besplatan internet. Gdije god sjednete na Riječkom korzu,pomoću vašeg laptopa i wirless-a možete besplatno surfati..
Nadam se da je tako i u ostalim gradovima diljem lijepe naše a ako i nije ne sumnjam da će uskoro biti..
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 01:20   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,606
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane

koje brzine je taj internet?
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 01:24   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Godina: 25
Poruka: 56
radiolog-hr se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
koje brzine je taj internet?
Zaista ne bi znao,ne razumijem se u to. Ali znam da kada god dođem na korzo,otvorim si i pročitam mailove bez problema zbog čega tu mogućnost i koristim.
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 19:41   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-07
Poruka: 1,768
RizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auru

jel ima tu na korzu blizu koi javni wc da mos sist u njega kenjat i laganini surfaona
ako nema izgradi jedan za par wc skoljki ubaci laptope,mos ugradit i touch screen shemu i ono kad se lik posere alt f4 i pusta vodu preko kompa
Star 15-12-07, 19:53   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,824
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Zagreb? Nepravda, dajte svima ili se jebite
trenutno nitko nema (koliko ja znam, ispravite me ako grijesim).
jedni dobe i umjesto da nam bude drago zbog toga (pa hej, barem je netko dobio), zelja za time sto to nisi ti dobio te tjera na ovakav post?
daidza, daidza...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 19:52   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,734
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

pa naravno da nemremo bit sretni....nije stvarno fer da netko u buducnosti mozda ima takvu opciju, a ja koji sam pol sata od crnomerca moram placat flat...
kak da onda budem sretan kaj ce neko u gradu imat besplatan net.... i zasto bi bio sretan zbog nekog u vezi toga.... onda se osjecam ko da ja placam svoje plus za njega koji ima besplatno.....
ovaj moguci projekt bi se morao napravit prema onom: il daj svima il nikome.

i kako nema nitko...jesam rekel da varazdin ima vec prek godinu dana.... nije vazno kaj je varazdin....vazno je to da ipak neko ima i da je moguce....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 21:30   #27 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,143
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
trenutno nitko nema (koliko ja znam, ispravite me ako grijesim).
jedni dobe i umjesto da nam bude drago zbog toga (pa hej, barem je netko dobio), zelja za time sto to nisi ti dobio te tjera na ovakav post?
daidza, daidza...
To ti se zove hrvatski jal

A uostalom to je malo u nesuglasju sa zakonom ali to je već tema za sebe

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 22:16   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 21
Poruka: 1,136
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

dobro je macor napisao, kad bi jedni imali besplatno, a drugi plaćali, ispalo bi da ovi plaćaju za sve ostale, tako bi mogli napraviti sa bilo čim, daju recimo zagrebu ili splitu besplatnu struju ili vodu, a drugi nek plaćaju, mislim da bi tu bilo PUNO pobuna, samo nažalost da se to dogodi sa internetom, nebi bilo tako
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:52   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-01-08
Poruka: 1
plast555 se izdvaja iz mase

Da je bar istina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zadnji Uredio plast555 : 11-01-08 u 16:56.
plast555 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 22:17   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-01-08
Poruka: 21
tonyboy se izdvaja iz mase

Pa Zagreb već neko vrijeme ima besplatni internet, iznajmio sam si gajbu na trgu bana jelačića i kad sam otvorio laptop automatski se spojio na mrežu Conection point. Brzina varira, preko dana je od 1 do 5,5 Mbps a navečer potegne do 11 Mbps nekad do 18 Mbps. Uglavnom najbrže sam skinio film za 3 sata.
tonyboy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114