| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Besplatan i neograničen internet za sve građane u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne razumijem se toliko u internet i sve vezano uz to ali u jedno sam siguran! Rijeka ima besplatan internet. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 25
Poruka: 56
![]() | Ne razumijem se toliko u internet i sve vezano uz to ali u jedno sam siguran! Rijeka ima besplatan internet. Gdije god sjednete na Riječkom korzu,pomoću vašeg laptopa i wirless-a možete besplatno surfati.. Nadam se da je tako i u ostalim gradovima diljem lijepe naše a ako i nije ne sumnjam da će uskoro biti.. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: u kavezu,planet majmuna
Poruka: 1,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane jel ima tu na korzu blizu koi javni wc da mos sist u njega kenjat i laganini surfaona ako nema izgradi jedan za par wc skoljki ubaci laptope,mos ugradit i touch screen shemu i ono kad se lik posere alt f4 i pusta vodu preko kompa ![]()
__________________ |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane trenutno nitko nema (koliko ja znam, ispravite me ako grijesim). jedni dobe i umjesto da nam bude drago zbog toga (pa hej, barem je netko dobio), zelja za time sto to nisi ti dobio te tjera na ovakav post? daidza, daidza...
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane pa naravno da nemremo bit sretni....nije stvarno fer da netko u buducnosti mozda ima takvu opciju, a ja koji sam pol sata od crnomerca moram placat flat... kak da onda budem sretan kaj ce neko u gradu imat besplatan net.... i zasto bi bio sretan zbog nekog u vezi toga.... onda se osjecam ko da ja placam svoje plus za njega koji ima besplatno..... ovaj moguci projekt bi se morao napravit prema onom: il daj svima il nikome. i kako nema nitko...jesam rekel da varazdin ima vec prek godinu dana.... nije vazno kaj je varazdin....vazno je to da ipak neko ima i da je moguce....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| charolastra | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane Citat:
![]() A uostalom to je malo u nesuglasju sa zakonom ali to je već tema za sebe
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane dobro je macor napisao, kad bi jedni imali besplatno, a drugi plaćali, ispalo bi da ovi plaćaju za sve ostale, tako bi mogli napraviti sa bilo čim, daju recimo zagrebu ili splitu besplatnu struju ili vodu, a drugi nek plaćaju, mislim da bi tu bilo PUNO pobuna, samo nažalost da se to dogodi sa internetom, nebi bilo tako |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-08
Poruka: 1
![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane Da je bar istina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ http://www.DailyClicks.biz/?r=plast555 http://www.clixmania.net/?r=10957 http://adbux.org/?r=plast555 Zadnji Uredio plast555 : 11-01-08 u 16:56. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 21
![]() | Re: Besplatan i neograničen internet za sve građane Pa Zagreb već neko vrijeme ima besplatni internet, iznajmio sam si gajbu na trgu bana jelačića i kad sam otvorio laptop automatski se spojio na mrežu Conection point. Brzina varira, preko dana je od 1 do 5,5 Mbps a navečer potegne do 11 Mbps nekad do 18 Mbps. Uglavnom najbrže sam skinio film za 3 sata. |
| | |
![]() |
« Kako obrisati
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.