| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Besplatni portal... u Tehnologija i Tehnika forumu; pozdraf svima...nadam se da nisam promašil podforum...ovak, ja bi si štel napraviti vlastiti portal o dograma i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 2
![]() | Besplatni portal... pozdraf svima...nadam se da nisam promašil podforum...ovak, ja bi si štel napraviti vlastiti portal o dograma i igračim konzolama i tražil sam po netu i nemogu naći da to besplatno napravim....napravim sve to sa forumom...el neko zna koje stranice na kojima mogu napraviti besplatni portal s forumom i svim tim stvarima?? evo npr. nekaj u stilu XXXXXXXXXXX , da se korisnici mogu registrirati na sami portal, a ne samo na forum i mogu komentirati recenzije?? Hvala unaprijed! ![]() Zadnji Uredio _Aris_ : 08-05-08 u 21:45. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: Besplatni portal... imaš nesto tu: http://www.freetemplatesonline.com/t...s/category/48/ i nesto tu: Create your own free forum, FORUMOTION - Make your forum for free
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.