| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi BiteFight u Tehnologija i Tehnika forumu; igra netko???? ja sam ugrizao KarloS-a u temi od trackmanie..i sad neprestano samo to igram..nakar josh ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BiteFight igra netko???? ja sam ugrizao KarloS-a u temi od trackmanie..i sad neprestano samo to igram..nakar josh ne kužim bash sve....ima nekog ovdje na serveru3???
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima Zadnji Uredio Joks : 22-05-07 u 20:58. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: BiteFight ali moras tlacit druge ljude... Pocne ti lagano ic na kurac kad nonstop dobivas neke linkove na koje kliknes pa ti pise "you ve been bitten by Pero".... ili kako vec...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: BiteFight E to je stvarno glupost teska. Kako me nerivra kada mi dodju na forume ili news grupe spamat s tim linkovima, jebote svih bi na Abuse poslao nek se jebu... CITIRAM (i u potpunosti se slazem s citatima): -to je igra za retardirance nek si uzmu telefonski imenik i nek ispred svog imena napisu veliki broj, a ispred drugih puno manji i nek uzivaju kak im je to super...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: bitefight ba igra |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:52.

nek si uzmu telefonski imenik i nek ispred svog imena napisu veliki broj, a ispred drugih puno manji i nek uzivaju kak im je to super...