| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi BiteFight u Tehnologija i Tehnika forumu; dobra je igra, pogotovo zato sto ne oduzima puno vremena kao ogame na primjer vukodlak...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-12-06 Godina: 20
Poruka: 18
![]() | Re: BiteFight dobra je igra, pogotovo zato sto ne oduzima puno vremena kao ogame na primjer vukodlak... ![]()
__________________ Jer ti si ponos mog Zagreba grada U kojem zakon purgera vlada Ja bit ću sa tobom i u nebo kad uđem Dinamo ja volim jer on mi je suđen... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Veteran | Re: BiteFight
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-04-07 Godina: 13
Poruka: 1
![]() | Re: BiteFight nema linka odi na to to ti je jos bolja igra od bitefighta odnosno to je bitefight i dodatak Zadnji Uredio Joks : 25-04-07 u 10:32. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Veteran | Re: BiteFight Ovo piše na početnoj stranici svakog igrača koji igra tu igru Citat:
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 25-04-07 u 10:34. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,050
![]() | Re: BiteFight Hehehe... Igram tu vražju igricu već više od godinu dana, među prvih 20 sam na prvom serveru već duže vrijeme. Odustao bih već odavno, ali pošto sam gospodar jednog prilično uspješnog klana, žao mi je ostaviti svoje podređene na cjedilu... Ali da je igrica dosadna, dosadna je straašno!
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bitefight ba igra |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:23.