| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi CALL OF DUTY 2 (INTERNET) u Tehnologija i Tehnika forumu; LJUDI JEL MI NEKO MOZE RECI NEMAM ORIGINALNU IGRICU COD 2 ALI IMAM CD KEY ORIGINAL KADA SE SPOJIM NA ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | CALL OF DUTY 2 (INTERNET) LJUDI JEL MI NEKO MOZE RECI NEMAM ORIGINALNU IGRICU COD 2 ALI IMAM CD KEY ORIGINAL KADA SE SPOJIM NA NEKI SERVER PREK INTERNETA SVAKIH 1 MIN MU ZASTEKA PRVO SAM MISLLI O DA JE DO INTERNETA PA SAM POVECAO BRZINU NO OPET MI STEKA KADA IGRAM PREK NETA MOLIO BI ZA POMOC DA MI NEKO RJESIN PROBLEM ![]() ![]() ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CALL OF DUTY 2 (INTERNET) Opiši to "štekanje" i ugasi caps lock
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: CALL OF DUTY 2 (INTERNET) kada udem u neki server igram 1 min nakon toga mi pise connect interption pa onda sve normalno pa opet nakoon minute mi pise connect interption pa mi zasteka i stvorime malo dalje od prvobitnog polozaja nekuzim zasto zato bi molimoda mi neko obajsni zbog cega mi steka ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CALL OF DUTY 2 (INTERNET) To ti je tzv lag, moraš postavke namjestit za igranje na netu, pitaj tamo nekog na serveru da ti kaže, jer ja jaaaaaako dugo nisam igro CoD2 i ne sjećam se kako koja točno komanda ide i koje su točno postavke.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Re: CALL OF DUTY 2 (INTERNET) Citat:
![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Re: CALL OF DUTY 2 (INTERNET) EJ a da PROBAŠ!!! Skinit cod2 1.3 patch za igrat na internetu jer početna verzija je 1.0 i možeš igrat samo neke servere koji isto imaju tu verziju.PATCH!!!
__________________ NA SVIJETU POSTOJE SAMO " DVIJE " VRSTE AUTOMOBILA MERCEDES I OSTALI AUTOMOBILI!!! ![]() ![]() ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG http://toni-techcomp.blogspot.com/ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.

ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG