| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi chat.hr u Tehnologija i Tehnika forumu; evo zanima me jedna stvar pa ak netko zna, volio bi da mi se javi ovdje ili na pm. zanima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 22
![]() | chat.hr evo zanima me jedna stvar pa ak netko zna, volio bi da mi se javi ovdje ili na pm. zanima me tko je administrator ove stranice i ak netko ima e-mail ili nešto da mogu kontaktirati admina CHAT.COM.HR |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: chat.hr Da bilo bi logično da mladi kolega traži administratore croportala... pa bi mu bio tvoj link koristan... nažalost nije... mislim logičan njegov post... Ja bih ti savjetovao da se raspitaš po tome chatu... Mislim kolika je vjerojatnost da admin sa toga chata je admin i ovdje, ili barem član, ili da će vidjeti tvoj post i da bude odgovoril na tvoja pitanja? 1 naprama.. kolko?
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: chat.hr tamo ti ima puno admina obično ti budu u predvorju navečer nalazi se tamo di ti piše koliko ljudi ima on ti uvik bude 1. piše ti npr Admin:sljadoljed !
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.