| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Click Click u Tehnologija i Tehnika forumu; Svi znamo kako je teško danas zaraditi novce,pa vas ja pitam zašto mi ili svatko od nas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 29
Poruka: 47
![]() | Svi znamo kako je teško danas zaraditi novce,pa vas ja pitam zašto mi ili svatko od nas nebi dok surfamo po internetu bar jednom kliknuo na reklamu to nam neuzima puno vremena a nekomu smo zaradili novce,dok velike kompanije zarađuju miljarde mogli bi bar mi ubrati dijo kolača od njih i nekom donest zaradu,a valjda ako se to proširi možda neki surferi i vama kliknu na oglas. Šta mislite o tome ,ja ču od sad bez obzira na svaki sajt šta dođem kliknut na oglas bar jednom.Pozdrav surferima ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter | Re: Click Click Citat:
![]() Pozdrav | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 29
Poruka: 47
![]() | Re: Click Click Ja mislim da to nije prijevara ,ako tražiš npr nešto uvezi hrvatske i na tim stranicama ima neki oglas ,pa zašto ja čovjeku nebi kliknuo, ne sto puta več samo jednom i šta ti tko može i tako nas sto ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: tes ka zarada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.