| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Facebook u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: visio Slažem se, taj "fejsbuk" služi za one koji recimo "nemaju" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook Citat:
![]() na temelju čega ti recimo tvrdiš da recimo ja nemam društveni život? pa forum je onda ista stvar? ja imam recimo jednu frendicu u australiji, srbiji, canadi.... ovako malo gledam slike., održavam neku vrstu "kontakta" s njima... vidim šta im se deđšava u životu...... isto tako i oni meni....... nedoživljam taj facebook kao nešto bez čega nemogu....moam priznati da sam i ja bio na početku skeptičan, i da sam se čak i obrisao.... ali kako sam se ponovo regao, sreo neke ljude koje nisam vidio ni čuo 100 godina... i mišljenje se promjnilo...... no svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ti ![]() eto, ja nemam društveni život i regan sam na facebook.... živio ti meni rođo' ![]()
__________________ Who's Your daddy now! | |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook Možda kriva interpretacija, imam i ja fejsbuk i to jako dugo... ![]() Upravo za to je pod navodnicima... Mislio sam više, recimo da nemaju vremana izlazit, i tako, možda je malo šira tema... Ispričavam se ako sam ikoga pogodio ovom izjavom..., Možda san trebao staviti na kraju onoga posta upitnik.... "Slažem se, taj "fejsbuk" služi za one koji recimo "nemaju" društveni život???" Zadnji Uredio visio : 06-06-08 u 09:10. |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook Citat:
recimo , ne slažem se s njom pa sam napisao... Slažem se, taj "fejsbuk" služi za one koji recimo "nemaju" društveni život? Kao mi smo papci, a ti si ok... | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Italija Godina: 18
Poruka: 54
![]() | Re: Facebook Iako imam i Facebook za hrvatski dio kolega iz djetinjstva, preferiram Myspace koji je kvalitetnije organiziran i s vecim rasponom mogucnosti personalizacije profila, poglavito sto se estetike tice jer dopusta unos HTML i CSS kodova.
__________________ "Pice uklanja banalnost, a kad bi se dovoljno cesto mogao skloniti od banalnosti, mozda bi izbjegao da i sam postanes banalan." (Bukowski) |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Purger | Re: Facebook ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #100 (permalink) |
| charolastra | Re: Facebook ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: facebook |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:24.

živio ti meni rođo'