| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Facebook u Tehnologija i Tehnika forumu; imam, gledam slike i tako... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Facebook ja sam otisel u duchan kupit onaj bun... neshto kak se to zove spinl..kak vec 10 dvda.. i platil sam cca 20 kn..i dodem do auta i skuzim da su mi dali cde a ne dvde.. i vratim se i kazhe pricekaj malo znash..i ja chekam i malo razgledava i da mi sad dvde odem do kase.iss i jeftiniji su kunu i nekaj od cda..uglavnom..poanta price je da sam vid'el one roze zarulje za auto h1 h4 h7 i pastu za poliranje po iznimno niskim cijenama.. ono skroz doljna polica i cijene se "vuku" po podu
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Facebook Citat:
![]() ![]() ![]() vuxs kakve veze ovo ima sa facebook-om ![]() sta se face-a tice...prvi san ga od svoje ekipe ima i izbrisa jer mi je sucelje islo na zivce, a i onda je malo ko zna za njega...i onda kad je ekipa dosla na facebook nagovorili su i mene da dodjem, iako sam tad ima myspace, koji je usput posta najdosadnija stvar na netu i u pocetku sam igra poker i po onoj karti nabada gradove a sad mi sluzi samo za dop. i slike i to je to, uglavnom nisam tako cesto na njemu ka prvih tjedan dana...vise sam na cp forumu ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 Zadnji Uredio Splitskadica : 02-09-08 u 00:58. | |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Facebook pa fejsbuk je bash zato glup..jer nemozhesh nekaj napisati pametnog..ili chekaj..postoji onja blog ili tako neshto??mislim na fejsu
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #135 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Facebook Citat:
![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
| | #137 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Facebook dobar je za zavirit u tudje slike, popricat si s ljudima koje nisi vidio 100 god. i s ljudima iz drugih drzava (bar je meni to uvijek bilo zanimljivo).
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: facebook |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.

a sad mi sluzi samo za dop. i slike i to je to, uglavnom nisam tako cesto na njemu ka prvih tjedan dana...vise sam na cp forumu