| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Facebook u Tehnologija i Tehnika forumu; ja sam nedavno to napravio... usporeno je za popizdit,kao kad sam imao carnet al sam skuzio da ima opcija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Lokacija: Rijeka Godina: 19
Poruka: 21
![]() | Re: Facebook ja sam nedavno to napravio... usporeno je za popizdit,kao kad sam imao carnet al sam skuzio da ima opcija da se vrati na stari fejs pa je sad podnosljivo sporo ![]()
__________________ Al Yankovic-heroj,a ne zlocinac |
| | |
| | #142 (permalink) |
| charolastra | Re: Facebook pa novi je brži, bar meni
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Lokacija: Rijeka Godina: 19
Poruka: 21
![]() | Re: Facebook meni je nekako brzi onaj stari il mi se to cini samo... ma ionako mi je sve usporeno kad imam 20 likova za sikidat,tako da mi je svejedno koji koristim ![]() al nekako mi je jednostavniji stari
__________________ Al Yankovic-heroj,a ne zlocinac |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 360
![]() | Re: Facebook cini se bezazleno, al mi se gade sta naprave od slabijih ljudi bez razvijenih socijalnih sposobnosti. druga stvar je odjava.. prije cca tjedan se idem odjavit, prije odjave zahtjevaju razlog odjavljivanja(deaktivacije accounta), account se ne brise, nego ostaje da bi kapitalsticka gamad imala jos sanse da im se vrati dio ovisnika. kazu social networking - sto je sranje. najveci dio komunikacije odvija se govorom tijela, pa i samim tonom glasa, pa se ljudi zapitaju koja je svrha toga, da je u maloj mjeri, ok, ali ovo cini se vise nema granica. razvojem mobilnih telefona, pda uredjaja, racunala ljudi vise nece provodit vrijeme zajedno u istoj sobi
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Facebook Citat:
![]() ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
| | #149 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook Prije je gore bila opcija back to old facebook, al sad je više ne vidim
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: facebook |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.