Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Facebook u Tehnologija i Tehnika forumu; ja sam nedavno to napravio... usporeno je za popizdit,kao kad sam imao carnet al sam skuzio da ima opcija ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-09-08, 11:31   #141 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 19
Poruka: 21
ElPadrino se izdvaja iz mase
Re: Facebook

ja sam nedavno to napravio... usporeno je za popizdit,kao kad sam imao carnet

al sam skuzio da ima opcija da se vrati na stari fejs pa je sad podnosljivo sporo
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 11:47   #142 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,143
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

pa novi je brži, bar meni

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 11:58   #143 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 19
Poruka: 21
ElPadrino se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
pa novi je brži, bar meni
meni je nekako brzi onaj stari il mi se to cini samo...
ma ionako mi je sve usporeno kad imam 20 likova za sikidat,tako da mi je svejedno koji koristim

al nekako mi je jednostavniji stari
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 21:10   #144 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-09-08
Poruka: 360
alan shore se izdvaja iz mase

cini se bezazleno, al mi se gade sta naprave od slabijih ljudi bez razvijenih socijalnih sposobnosti. druga stvar je odjava.. prije cca tjedan se idem odjavit, prije odjave zahtjevaju razlog odjavljivanja(deaktivacije accounta), account se ne brise, nego ostaje da bi kapitalsticka gamad imala jos sanse da im se vrati dio ovisnika. kazu social networking - sto je sranje. najveci dio komunikacije odvija se govorom tijela, pa i samim tonom glasa, pa se ljudi zapitaju koja je svrha toga, da je u maloj mjeri, ok, ali ovo cini se vise nema granica. razvojem mobilnih telefona, pda uredjaja, racunala ljudi vise nece provodit vrijeme zajedno u istoj sobi
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 21:16   #145 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
Splitskadica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: alan shore Pogledaj Poruke
cini se bezazleno, al mi se gade sta naprave od slabijih ljudi bez razvijenih socijalnih sposobnosti. druga stvar je odjava.. prije cca tjedan se idem odjavit, prije odjave zahtjevaju razlog odjavljivanja(deaktivacije accounta), account se ne brise, nego ostaje da bi kapitalsticka gamad imala jos sanse da im se vrati dio ovisnika. kazu social networking - sto je sranje. najveci dio komunikacije odvija se govorom tijela, pa i samim tonom glasa, pa se ljudi zapitaju koja je svrha toga, da je u maloj mjeri, ok, ali ovo cini se vise nema granica. razvojem mobilnih telefona, pda uredjaja, racunala ljudi vise nece provodit vrijeme zajedno u istoj sobi
dok je mene oće

Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 21:18   #146 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,557
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ja funkcioniram samo uz stari
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 21:19   #147 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-09-08
Poruka: 360
alan shore se izdvaja iz mase

ne kuzim. ti si eskort dama?
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 03:15   #148 (permalink)
yes
Starter

Datum registracije: 14-09-08
Poruka: 2
yes se izdvaja iz mase

al sam skuzio da ima opcija da se vrati na stari fejs pa je sad podnosljivo sporo [/quote]
kako se vraca na stari face???pls help jer je ovaj novi face uzas!
yes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 03:18   #149 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Prije je gore bila opcija back to old facebook, al sad je više ne vidim
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 03:20   #150 (permalink)
yes
Starter

Datum registracije: 14-09-08
Poruka: 2
yes se izdvaja iz mase

da pa zato i pitam,do maloprije mi je bio stari face i onda sam slucajno kliknula na novi i sad nema povratka na stari
yes je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: facebook

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114