| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Facebook u Tehnologija i Tehnika forumu; meni je sad na starom..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Facebook ne znam o cem vi pricate, meni novi fejs nije nit najmanje spor + to sto kad gledas neciji profil ne moras cekati 3 godine da ti se sve aplikacije od tog nekog prikazu, tabovi su predobra ideja, live feed mi se svidja kao i sve ostalo.. imho, puuno puuno bolje nego stari fejs koji je bio pain in the ass...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #156 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook novi izgled mi je ok jer ne moram vrtiti 100 godina da dodjem do walla i sl stvari na tudjim profilima, onih gay igara i aplikacija mi je bija pun kurac, al opet stari mi je ok ![]() i jedino sto me iritira su oni gay requestovi za kurac palac ![]() idem u ducan i posalje svima request ![]() idem se pojebat ako se skupi 1000 ljudi u ovoj grupi ![]() ili one spike grupom na faceu pomoci ce te gladnima u africi... necete ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook novi izgled mi je bolji ali od nekih stvari mi se doslovno riga, rade se grupe za svaku glupost i grupe tipa “ ako neslusas thompsona nisi hrvat” itd...
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Facebook ma i meni isto smetaju requesti i grupe.. al ignoriram to sve jedino ako bas naidjem na nesto zanimljivo ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: facebook |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:37.

+ to sto kad gledas neciji profil ne moras cekati 3 godine da ti se sve aplikacije od tog nekog prikazu, tabovi su predobra ideja, live feed mi se svidja kao i sve ostalo.. imho, puuno puuno bolje nego stari fejs koji je bio pain in the ass...