| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Facebook u Tehnologija i Tehnika forumu; pomalo ljudi, brzo chete skontat! ima stvarno zabavnih aplikacija...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-07 Lokacija: Pula
Poruka: 14
![]() | Re: Facebook Pa možete si dodati prijatelje, zatim razne aplikacije i onda komunicirati sa prijateljima, sudjelovati i izradivati razne kvizeve, slusati glazbu, gledati video snimke, vidjeti kad netko od vasih frendova/frendica stavi nove slike online itd.. Slika aplikacija koje sam dodao na svoj facebook profile: ![]() Nadam se da ste skužili da je Facebook cool! ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 243
![]() ![]() | Re: Facebook imam fejsbuk....i majspejs na fejsbuku sam se logirao ajde da zaokruzim, 5 puta, i svaki put trazio novu sifru jer uvijek zaboravim a na majspejsu stvarno ne znam ni zasto sam napravio profil ali nit ga nesto posjecujem...mozda jednom na dva-tri mjeseca, kad bas ne znam sta cu na kompu radit
__________________ .keskin. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook Prijavljem sam na Facebook...i njabolja stvar od svega mi je Texas HoldEm Poker...pravi gušt za igrati...stalno ima mislim oko 100 000 ljudi što igraju poker... dobro je i to što nađeš prijatelje koje jaku dugo nisi vidio...a možeš im gledati i slike... odlično...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: facebook |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:54.

ak neko hoce da ga udavim s igricama i aplikacijama nek se javi na pm 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
.keskin.