| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Facebook u Tehnologija i Tehnika forumu; imam ga i ja...prvo je bio resistance a onda se to promjenilo u ressistance is futile....super mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Facebook imam ga i ja...prvo je bio resistance a onda se to promjenilo u ressistance is futile....super mi je zato kaj sam gore nasel gro ekipe iz osnovnjaka...a i jednu frendicu s kojom sam davno izgubil kontatk...prava stvar....svida mi se ponajvise jer nema onih nickova...nek fino...imenom i prezimenom...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook Citat:
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Facebook Citat:
ziva istina.. nasla sam cak i lika s kojim sam bila best frendica u vrticu odlicna stvar, samo su aplikacije prenapone ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08 Lokacija: Rijeka
Poruka: 123
![]() | Re: Facebook ima ja sam tamo
__________________ http://www.geocities.com/danijeldrpic/armada.jpg |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 917
![]() | Re: Facebook ima li ko na space-u? ja sam na space-u jer mi je vecina prijatelja tamo... a sad da otvaram face, neda mi se, dosta mi je i space-a, a vidia san kod nekih ljudi i nije mi nista poseban taj facebook.Space je nekako ko blog, mozes svaku sitnicu uredit i sl. samo sta nema posteva , ali moze se i blog priko space-a imat...btw. prva od takvih stranica mi je bila gelipo.com ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook Ja sam tamo samo zbog igrica ... onaj Triumph me obuzeo ... kujem planove o osvajanju svijeta u raznim savezima i pizdim kad me ekipa zgazi.... jedino me nerviraju oni "virtualni darovi" i raznorazni kvizovi jer primim milijun tih pizdarija na dan...dok sve to izignoram ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Facebook znam kak ti je.....i meni isto hrpa ekipe salje te pizdarije...izludim dok poignoriram to sve...da bar ima neki filter da se stavi ignore na takve aplikacije...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
![]() |
| Tagovi: facebook |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:39.

, ali moze se i blog priko space-a imat...