Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Facebook u Tehnologija i Tehnika forumu; imam ga i ja...prvo je bio resistance a onda se to promjenilo u ressistance is futile....super mi je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-04-08, 22:51   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Facebook

imam ga i ja...prvo je bio resistance a onda se to promjenilo u ressistance is futile....super mi je zato kaj sam gore nasel gro ekipe iz osnovnjaka...a i jednu frendicu s kojom sam davno izgubil kontatk...prava stvar....svida mi se ponajvise jer nema onih nickova...nek fino...imenom i prezimenom...
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 23:35   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Nemam i neću nikad imati...
potpisujem
pajo-patakRi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 16:05   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
imam ga i ja...prvo je bio resistance a onda se to promjenilo u ressistance is futile....super mi je zato kaj sam gore nasel gro ekipe iz osnovnjaka...a i jednu frendicu s kojom sam davno izgubil kontatk...prava stvar....svida mi se ponajvise jer nema onih nickova...nek fino...imenom i prezimenom...
a ja ovo potpisujem.....
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 19:20   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,520
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke

ziva istina.. nasla sam cak i lika s kojim sam bila best frendica u vrticu

odlicna stvar, samo su aplikacije prenapone
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 13:26   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 123
Smigi

ima ja sam tamo
Smigi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 23:32   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 917
Splitskadica se izdvaja iz mase

ima li ko na space-u?
ja sam na space-u jer mi je vecina prijatelja tamo...
a sad da otvaram face, neda mi se, dosta mi je i space-a, a vidia san kod nekih ljudi i nije mi nista poseban taj facebook.Space je nekako ko blog, mozes svaku sitnicu uredit i sl. samo sta nema posteva , ali moze se i blog priko space-a imat...

btw. prva od takvih stranica mi je bila gelipo.com
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 23:33   #47 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,014
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ja imam MySpace. I Facebook
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 23:34   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 917
Splitskadica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Ja imam MySpace. I Facebook
aj dodaj me poslat cu ti na pp link
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 23:48   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ja sam tamo samo zbog igrica ... onaj Triumph me obuzeo ... kujem planove o osvajanju svijeta u raznim savezima i pizdim kad me ekipa zgazi....

jedino me nerviraju oni "virtualni darovi" i raznorazni kvizovi jer primim milijun tih pizdarija na dan...dok sve to izignoram
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 10:12   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

znam kak ti je.....i meni isto hrpa ekipe salje te pizdarije...izludim dok poignoriram to sve...da bar ima neki filter da se stavi ignore na takve aplikacije...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: facebook

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114