| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Facebook u Tehnologija i Tehnika forumu; trenutno imam 575 requesta.. nepogledanih ne da mi se..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Facebook trenutno imam 575 requesta.. nepogledanih ne da mi se..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Facebook imam..i živcira me jer ništa nije posloženo kako spada nego je sve nabacano. i živciraju me one reklame, i ono kad trebaš pozvat 20 prijatelja samo da bi mogao isprobat neku šugavu aplikaciju. i to što mi je mailbox konstantno pretrpan glupostima, a da ne govorim o tome kako nekad bude sporo ili se neće ni učitat..i tako dalje. ali ipak se logiram svaki dan na 10-15 minuta..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook Rijetki nemaju... ![]() bravo Kiki, očemo biti prijatelji... ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
![]() |
| Tagovi: facebook |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.

ne da mi se..