| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Facebook u Tehnologija i Tehnika forumu; addaj me... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook ja imam i dobra je stvar, od aplikacija ostalih imam samo poker, ostalo drzim cisto, prich tjedan dana san ga nagomila, al san vidija da ce mi samo biti zaspamman, tako da mi je sad bas lipo sve i uredno ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook Justin Parker just offered you some Pet Hotties! Buy some HOT ones here! Svein-Erik Samuelsen wants to Sexy Flirt with You! Take a look! jebeni pederi na face-u ![]()
__________________ |
| | |
| | #64 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Facebook zato ja imam samo uzi krug ljudi s kojima san privatno dobar na faceu... i drzim najjednostavniji i najcisci oblik cisto za komunikaciju i povremeni poker, i kao galeriju slika naravno ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Facebook isuse pa kaj to chemu to koristi?? koje je to meni srnaje..jao..tlak mi skocil za minutu na dvejstodvajst..on bu mene jebal..pogotovo ona slova kaj svkao malo moram upisivati daj nemoj srat..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Tagovi: facebook |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:38.

ima i slika ...