treba ih ukinuti zbog onih koji se neznaju kontrolirati
MySpace
NetLog
Raspravljate o temi Fb. vs. myspace vs. netlog u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Sto mislite o ovim web servisima........ glasajte ljudiii........
treba ih ukinuti zbog onih koji se neznaju kontrolirati
imam fejs, pomalo sam ovisan
Just be yourself and if people don't like you fuck them
![]()
pomalo sam ovisan
All in all you're just another brick in the wall......
fejs!!!!!![]()
birtija![]()
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
myspace mi ide na zivce zbog ljudi koji natrpaju svoj profil svakakvim glupostima pa prodje 10min dok ga otvoris i na kraju ti se FF zbrejka..
netlog je dosadan, nema nis zanimljivo na njemu, a nema niti toliko ljudi reganih..
FB je ok, dobar je bas zato sto je najpopularniji i najvise ljudi je regano na njega, jednostavan je i pregledan
ugl. sve je dobro dok je u granicama normale.. bemu, kad vidim u mcdonaldsu da se neko ide ulogirat u fejsbuk - dodje mi slabo.. get a life
btw. kak to da nisi u anketu stavio trosjed??![]()
imam profil na fejsu...razmišljam da ga obrišem, već odavno mi je postao dosadan fejs
Facebook je od društvenih mreža broj 1, najviše registriranih, najjednostavniji, samo su malo dosadni oni glupi kvizovi!NetLog nisam ni ima.
Zašto tu nema twittera?
Šta mislite o gelipu i trosjedu![]()