| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Firefox - undo close tab / mouse gestures u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne znam koliko vas zna za ovu opciju u Firefoxu, ali meni je jedna od korisnijih, pogotovo u kombinaciji sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Firefox - undo close tab / mouse gestures Ne znam koliko vas zna za ovu opciju u Firefoxu, ali meni je jedna od korisnijih, pogotovo u kombinaciji sa mouse gestures (ja koristim All In One Gestures ekstenziju). O čemu se radi? Zatvorili ste neki tab slučajno, a niste htjeli? Za te slučajeve postoji Undo Close Tab kojega pozivate srednjim mišom ili desnim klikom kraj taba ... no u kombinaciji sa mouse gestures je još lakše (meni je postavljeno da je desno-ljevo). Da još dodam koju o mouse gestures .. ovako to zvuči ko nekaj egzotično, a radi se o tome da umjesto da prčkate po menijima ili tipkovnici, kompletnu navigaciju unutar Firefoxa možete složiti da radi preko miša ... Instalira se ovo -> https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/12 I nakon toga kada želite recimo otvoriti novi tab ili se vratiti nazad par stranica, to možete bez traženja po nav brau ili tipkanja ..samo treba stisnuti i držati desni gumb na mišu i pokretom ruke dati komandu ... dovoljan ja lagani trzaj da ekstenzija odradi namjeravanu radnju .. a moguće je u opcijama točno podesiti za svaku moguću komandu iz menija neki mouse gesture ... Meni je ovako : Gore - otvori novi tab sa početnom stranicom Dole - zatvori trenutni tab Pokret Ljevo ili Desno - kretanje između tabova Trzaj Desno-Ljevo - vrati zadnji zatvoreni tab Trzaj Gore-Ljevo / Gore-Desno - naprijed i nazad kroz History Trzaj gore-dole - reload stranice Kad se jednom naviknete (a to je par sekundi nakon kaj probate) poslje vam nije jasno kak ste mogli bez toga .. ![]() Zadnji Uredio silence : 25-05-07 u 13:11. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Firefox - undo close tab / mouse gestures silence, dajem ti rep+ za ovo , jako korisna informacija, zna mi se dogodit da slučajno maknem tab i onda poludim ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Firefox - undo close tab / mouse gestures Ja imam ovo odavno ... a ne znam hoće li biti off topic ako pitam kako napraviti da mi se tabovi "ne vrte"* kada slučajno stavim misa na tab, i okrenem srednji onaj kolut na mišu. *prozori se mjenjaju, ako imam npr: croportal-forum, mojblog.hr, i slobodnu dalmaciju, i gledam croportal, a pokazivač miša mi se slučajno nađe na tabu, i dotaknem srednji onaj kolut i prebaci mi na slobodnu dalmaciju ... nekome to paše, ali mene iritira |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Firefox - undo close tab / mouse gestures znam kaj misliš, meni se ne dešava često, čisto zato kaj mi je cursor obično dole .. a navigaciju među tabovima radim sa mouse gestures umjesto da klikam po njima .. možda neka ekstenzija, ima ih milion za tabove .. https://addons.mozilla.org/en-US/fir...q=tab&status=4 43 stranice po 5 komada .. nekak mi se baš i ne da kopat po tome ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Firefox - undo close tab / mouse gestures Citat:
7 funkcija sam ja sebi samo namjestio i dosta mi ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Firefox - undo close tab / mouse gestures Kod mene ima i "zatvori sve ostale osim ovog" taj čak najviše koristim ; a ja kada vraćam tabove, stisnem ctrl + h, i nađem ga ; a tamo mi je namješteno da su poredani po zadnjem gledanju. Svaki puta kada gasim firefox, obavezno stisnem ctrl+shift+del i opalim enter ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 25-05-07 u 13:48. |
| | |
![]() |
| Tagovi: close, firefox, gestures, mouse, tab, undo |
« Mozilla add-ons
|
PS3 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:09.

Svi smo mi MASS SARR

; a ja kada vraćam tabove, stisnem ctrl + h, i nađem ga ; a tamo mi je namješteno da su poredani po zadnjem gledanju. Svaki puta kada gasim firefox, obavezno stisnem ctrl+shift+del i opalim enter