| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi flash igre prizee u Tehnologija i Tehnika forumu; dosadno vam je na poslu ? evo, baš igram flash igre prek neta i skupljam bodove.. svaku igru možete igrati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-06 Godina: 22
Poruka: 55
![]() | flash igre prizee dosadno vam je na poslu ? evo, baš igram flash igre prek neta i skupljam bodove.. svaku igru možete igrati određeni broj puta dnevno, i tako svaki dan - kad skupite minimalno bodova (5 bubsa) idete na strugalicu i nagradu koju dobijete dobivate doma... nemate što izgubiti... možete se registrirati preko mog linka, samo što time činite meni uslugu pa ja dobivam nešt sitno bodova (a vi od mene pivu )..Prizee.com - Free Games on line - Win loads of presents naravno, da ne ispadne da prisliljavam nekog na nešto, možete se i normalno registrirati bez mene kao referera ovako : Prizee.com - Free Games on line - Win loads of presents ![]() igre su zabavne i nemate što izgubiti... pozz
__________________ Vidi mama, internet! - analiza hrvatskog online prostora. [nova lokacija posto nemam para za hosting i domene ]Jen Dudek bu Imbri Grabariću paragrafe tumačil!? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

]