| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Free Web hosting u Tehnologija i Tehnika forumu; Može li mi netko preporučiti, neki dobar, besplatni web hosting? unaprijed hvala!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Free Web hosting Free hosting?! Hm... Baš... Imaš free web space-ova koliko hoćeš! Odguglaj "free web space" i imaš na biranje. No, sumnjam da te to bude zadovoljilo jer svi umeću toliko reklama na to da se tvoje stranice i ne vide. Imaš t-com (onih 20 MB), imaš na Iskonu... Samo trebaš biti njihov korisnih, ISDN, ADLS ili modem... Svejedno ti je. A sad, ako tražiš free web host s My SQL-om... Mislim da možeš zaboraviti! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Free Web hosting AWARDSPACE.COM - Free Web Hosting, Domain Hosting, Professional Web Hosting, Domain registration, Affordable, Reseller Program, PHP, MySQL, Ecommerce podrzava php,mysql i skoro sve zivo drugo Free Web Hosting : FreeSiteHoster.com 2 i po giga prostora QUOTALESS.com - Boundaries are history i za besplatnu domenu ak zelis Free URL Redirection, No Ads! Short Free Domain Name (you.co.nr)
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Free Web hosting Da... Sve je to besplatno! Samo za koga je besplatno i kako. Sve to ima jednu caku! Odnosno cake! Koje mi se sad ne da prepričavati, a i pišu u uvjetima korištenja. A i nije ono što gibo traži, a to je kvalitetno, a to znači 99.99 % up-time, korisničku podršku, nikad ne znaš kad će ti se web izgubiti negdje u prostranstvima Interneta... Bla, bla, bla... Ima još tisuće razloga... Ako hoće napraviti neku svoju stranicu iz svoje zajebancije, tek' tol'ko da ima, onda dobro. Ali ako misli nekome praviti stranicu tko će za to platiti... Ne bih preporučio. Zapamti: "Nema džabe ni u stare babe!" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Free Web hosting ja imam vec 2 godine na awardspace-u i te dvije godine smao jednom nije bio dostupan mi sajt i to na sat vremena.korisnicku podrsku imaju.sam mail posalji odma ga vracaju.neznam meni je prva liga. ja nebi placao ![]()
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Free Web hosting A je?! Ovo čisto sad iz znatiželje pitam, da vidim nešto... Koliko posjeta imaš dnevno? Koliki ti je promet? Jer plaćaš sve što premašiš, ako se ne varam... Zadnji Uredio vedo777 : 16-02-07 u 21:41. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Free Web hosting Citat:
![]()
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk | |
| | |
![]() |
| Tagovi: free, hosting, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:55.