| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Free Web hosting u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: silence PHP? MySQL? phpMyAdmin? ... itd .... imaju sve kaj treba? 5GB Monthly Traffic 2 Domains Hosting 5 Subdomains ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Free Web hosting 5GB Monthly Traffic 2 Domains Hosting 5 Subdomains Free DNS Server PHP, Perl/CGI-BIN 1 MySQL Database FTP/FrontPage Access 5 POP3/IMAP E-mails Instant Account Setup Web-based File Manager Easy-to-use Control Panel Reliable RAID Backups GRID Hosting Platform Super Fast Servers Reliable Data Center 99.8% Uptime Guarantee 24x7 Network Monitoring Forum Support NO BANNER ADS Fully Upgradeable
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | ravno da je bolji onaj koji se placa i sve. ali ovo je vise nego solidna alternativa nekome ko zeli privatne stranice.... i da kiki stvarno je stalno up.
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk Zadnji Uredio synergy : 16-02-07 u 22:30. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-06 Lokacija: Pula Godina: 18
Poruka: 61
![]() | Re: Free Web hosting Vidim da sam izazvao, veliku diskusiju... Hvala svima na odgovorima! A ja sam u međuvremenu našao jedan dosta dobar hosting. Mišljenja drugih korisnika su dosta pozitivna, ali ima i mana zato jer nema korisničke podrške, a i serveri bi mogli biti brži. Inače ima podršku za sve što treba, ima i odličan cpanel koji je malo prespor, a ovako se oni reklamiraju: # 300 MB fast web space # 100 GB monthly bandwidth # MySQL database # PHP scripting support # FTP account # Fantastico® type installer # No file size limitations # BANNER FREE (no ads.) # Instant activation My-Php.net Free Host: Php & MySQL Free Web Site Pozdrav!!! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Free Web hosting Ja se jednostavno ne mogu pomiriti da ima nešto takvo badava. Onda bi se svi samo logirali na te neke free web hostinge, nitko ne bi plaćao i sve super. Neka fora mora postojat. Sve besplatno je u svrhu nečeg komercijalnog i nitko ne daje besplatno ako nema neke koristi od toga... ![]() Ne znam! Jednostavno ne znam! Zašto onda plačati kad je ovo besplatno što sam vidio na tim linkovima bolje nego negdje gdje se plaća za vrhunsku uslugo. Najradije bih svako slovo provjeravao, ali mi se ne da... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Free Web hosting Od tih free hostinga valjaju samo oni koji su free samo zato što su sponzorirani... dakle imaju sve kao i plaćeni ali su besplatni zbog toga što hosting firma sponzorira neku web stranicu... svi ostali free hostinzi imaju nekakvu manu samo što to hosting firma na svojoj stranici, naravno, neće istauknuti.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned | Re: Free Web hosting sve ovisi za kaj ti treba, ak je za nekaj ozbiljno, onda svakako treba uzeti neki hosting za koji znaš kako će radit, a ne riskirati s nekim free .... serveri koštaju, administratori koštaju, bandwidth košta ... kako god okreneš, taj neko ko daje usluge se mora nekako naplatit da bi uopće mogo i dalje pružat uslugu .... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Free Web hosting Free host nije loš za one koji se uče pravit, kojima je to prva-druga web stranica i tako... ali za nešto ozbiljnije nikako...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: free, hosting, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.