| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Free Web hosting u Tehnologija i Tehnika forumu; Free Web Hosting - Page 1... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Starter | Re: Free Web hosting joj šta nema za free i dobro? VP Host - Quality Free and Reseller Hosting postojao je i jos jedan, al nakon godinu dana su neki bili ljubomorni pa su ga hakirali, cijeloga. gore navedeni su samo jedni od niza odlicnih besplatnih hostova. ja koristim ej.am, sve osim tech podrske im je odlicno (imaju manjak ljudi trenutno). Nikad down kolko ja znam, a preko 200 ljudi koristi i moj forum i stranicu i sve. naravno, postoji caka. ukoliko zelis neki napredniji plan, trebas mjesecno raditi 30-40 ili vise postova. to stvarno nije puno, jer ih ja ionak ne radim. dam frendovima s foruma nek svaki napravi par i to je to. svaki webhost koji nema za cpanel, po meni je cisto sranje. dakle cpanel, mysql itd itd + neki normalan web space i bandwith, a ne unlimited da pise, jer unlimited jednostavno ne postoji. dakle, ima odlicnih free hostova, samo treba znati di traziti. koristim ej.am vec 2 godine, vphost sam koristio cak 3, dakle znam o cemu govorim. i prosjecan sam korisnik, jer sam znao imati bandwith i do 15GB, sad recimo varira oko 5GB.
__________________ Here 2 pwn Zadnji Uredio daidza : 22-09-07 u 14:40. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-09-08
Poruka: 2
![]() | Re: Free Web hosting Probaj ovo: webhost.com Ja sam prezadovoljan sam ovim free web hosting servisom, i definitivno ima moju preporuku. - 350 MB Disk Space, 100 GB Bandwidth - Mogucnost povezivanja hostovanog sajta na vasu vec postojecu internet adresu (tj. domen npr: http://www.yourdomain.com) - cPanel (odlican kontrolni panel) - Preko 500 templejta za vas sajt (spremno za download) - website builder (alatka za kreiranje jednostavnih web prezentacija) - Free POP3 Email Box (Webmail access) - FTP i Web based fajl menadzeri - PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby. (bez ogranicenja i restrikcija) - joomla, drupal, copermine,..., i jos mnogo toga (instalacija na najjednostavniji moguci nacin - ne moze biti prostije od ovoga). I ja sam bio sumnjicav u vezi ovoga ali kada sam probao naprosto sam se odusevio. Ovdje mozete "baciti oko" na moj sajt, koji je trenutno u fazi izrade, pa se uvjerite da na njemu apsolutno nema ni reklama ni banera ni kojekavih gluposti tog tipa: http://www.mywebsolution.tk Na lokaciji http://www.dot.tk mozete registrovati BESPLATAN .tk domen i povezati ga sa vasim hostovanim sajtom na webhost-u (licno uradio tako iz tog razloga sto .tk moze da asocira na, recimo, telekomunikacije ili na telekom gdje i radim - simpaticno zar ne )Toplo preporucujem! webhost.com |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-08
Poruka: 9
![]() | Re: Free Web hosting Sve te free hosting opcije su mi bez veze jer uglavnom svi imaju limit od 500kb za upload file-a... i onda kako instalirat neku (npr) vecu komponentu u joomli... a da ni ne pricam da nema fantastico instalera, pa se mora covik je**t sa ftp-om sat vremena da bi instalirao nesta za sta bi nam trebalo 10 sek sa fantasticom... Te free opcije su bas ono za stranicice koje nemaju neki veliki ni sadrzaj, niti promet... a outage im je boli glava ![]() Awardspace je jedan od boljih, al opet cas ima cas nema stranice. Ja mislim bolje dat nes malo i onda znas da si siguran bome. WMD je dobar al skup Plus mi je ok Orsa-Net mozda i bolji jer imaju puno besplatnih stvari Moj friend zakupio neki mali hosting kod njih i sve ostalo mu pomogli oko izrade joomle, a imaju i neku besplatnu izradu stranica u flashu. Flash Builder A ja kod Bnet-a imam neki jadni free hosting, dovoljno da mi pogleda 5 ljudi stranicu i eto premet premasen. Eto... |
| | |
![]() |
| Tagovi: free, hosting, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.