| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Gmail u Tehnologija i Tehnika forumu; Koristim Web Gmail i provjera pravopisa na hrvatskom mi ne radi. Jel još netko ima isti simptom? Jel to ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 09-05-08 Godina: 24
Poruka: 10
![]() | Citat:
Citat:
Mislim da Internet Explorer nema provjeru pravopisa. Ili možda je to neka starija verzija koja nema. Koristi Firefox i riješen problem. Zadnji Uredio _Aris_ : 09-05-08 u 17:15. | ||
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Godina: 21
Poruka: 47
![]() | Re: Gmail Citat:
Koristim Firefox cijelo vrijeme (ne pada mi na pamet koristiti ono smeće IE) ZAnima me jel mogu nekako ukloniti ove crvene crtice ispod ovih slova kojih upravo pišem? (Ili barem omogućiti da mi provjerava prapopis na HRVATSKOM) Isto to mi se pojavljuje u gmailu! Pokušao sam skinuti neke Add-onse za firefox, rječnike, ali nije uspjelo! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gmail Probaj u adress bar upisati about:config filtriraj po riječi spell i vidi što rade prikazane postavke - nisam to nikad radio, moraš isprobati...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Godina: 21
Poruka: 47
![]() | Re: Gmail Installiram hrvatski rječnik i ništa... ne razumijem. A nisam mogao naći odgovorar nigdje na netu kao da nitko nema takav sličan problem. Evo kako mi izgleda u about:config - samo je eng. rječnik instaliran! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: Gmail biti ce i hrvatski riječnik za koju godinu a za sad je samo opcija sad imaš engleski aktiviran i normalno da ti podcrtava svaku riječ koju napišeš na hrvatskom jer te riječi u engleskom nema...![]() isključi engleski, tj. deinstaliraj onaj dodatni program za jezike koji si instalirao...imaš to negdje u tools
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:40.

sad imaš engleski aktiviran i normalno da ti podcrtava svaku riječ koju napišeš na hrvatskom jer te riječi u engleskom nema...