Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Google Chrome u Tehnologija i Tehnika forumu; ??? ajmo da vas čujem...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-09-08, 21:37   #1 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Google Chrome

??? ajmo da vas čujem
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Chrome.jpg (68.8 KB, 36 pogleda)
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー

Zadnji Uredio pharaoh : 02-09-08 u 21:42.
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:43   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Google Chrome

Sad sam ga instalirao, nisam ni znao da postoji... Ne cini mi se bas nesta na prvu, jos cu malo procackat
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:45   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,617
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

nisam bas upoznat s ovim, za sto prvenstveno sluzi?
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:46   #4 (permalink)
Moderator Foruma

gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima

googleov web browser...
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:46   #5 (permalink)
wayward

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

umjesto mozille i iexplorera
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:52   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,938
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ne hvala...nisam probao nit mislim...držim se ja mozille

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:54   #7 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,030
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja sad instalirao i baš surfam preko toga
Vidjet ćemo...malo je čudno ispočetka naviknuti se na nekaj novo

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:55   #8 (permalink)
wayward

ne vjerujem ni ja da ću mjenjat mozillu, ali ima zgodne fore, oi tabovi gore su fora a history i downloads ti otvara u novom tabu, i navodno ako ti je jedan od otvorenih tabova nekakva sjebana stranica ne sruši ti se sve nego samo taj tab
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg history.jpg (70.7 KB, 24 pogleda)
Tip Fajla: jpg preuzimanja.jpg (36.9 KB, 14 pogleda)
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:57   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Sad sam ga vec i odinstalirao .. Ne cini se los, malo sam se previse navikao na mozzilu. nesviđa mi se ono dolje lijevo sto iskace kad misem dodjes na svaki link i kada na forumu stavis mis na neku temu odma izbacuje tekst iz prvog posta, u mozili to radi tek nakon nekog vremena. Ne sviđa mi se jos sto su tabovi skroz gore i sto kad dvaput kliknes ne otvara novi tab nego smanjuje prozor

Dok god firefox radi kako treba, ne mjenjam ga.
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 22:00   #10 (permalink)
wayward

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Sad sam ga vec i odinstalirao .. Ne cini se los, malo sam se previse navikao na mozzilu. nesviđa mi se ono dolje lijevo sto iskace kad misem dodjes na svaki link i kada na forumu stavis mis na neku temu odma izbacuje tekst iz prvog posta, u mozili to radi tek nakon nekog vremena. Ne sviđa mi se jos sto su tabovi skroz gore i sto kad dvaput kliknes ne otvara novi tab nego smanjuje prozor

Dok god firefox radi kako treba, ne mjenjam ga.
pa onaj plusić kraj zadnjeg taba ti ovara novi i ctrl+t kao i kod mozille
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: google chrome

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114