| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Google Chrome u Tehnologija i Tehnika forumu; ??? ajmo da vas čujem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Google Chrome nisam bas upoznat s ovim, za sto prvenstveno sluzi?
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Google Chrome Ne hvala...nisam probao nit mislim...držim se ja mozille ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Google Chrome Ja sad instalirao i baš surfam preko toga Vidjet ćemo...malo je čudno ispočetka naviknuti se na nekaj novo
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| wayward | Re: Google Chrome ne vjerujem ni ja da ću mjenjat mozillu, ali ima zgodne fore, oi tabovi gore su fora a history i downloads ti otvara u novom tabu, i navodno ako ti je jedan od otvorenih tabova nekakva sjebana stranica ne sruši ti se sve nego samo taj tab ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Google Chrome Sad sam ga vec i odinstalirao .. Ne cini se los, malo sam se previse navikao na mozzilu. nesviđa mi se ono dolje lijevo sto iskace kad misem dodjes na svaki link i kada na forumu stavis mis na neku temu odma izbacuje tekst iz prvog posta, u mozili to radi tek nakon nekog vremena. Ne sviđa mi se jos sto su tabovi skroz gore i sto kad dvaput kliknes ne otvara novi tab nego smanjuje prozor ![]() Dok god firefox radi kako treba, ne mjenjam ga.
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| wayward | Re: Google Chrome Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: google chrome |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:24.