| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Google.hr vs. Google.com u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo još jedna anketa, možda će biti zanimljivija . Većina koristi Google, ponadao se da će se mnogi javiti sa ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Google.hr vs. Google.com | |||
| Google.hr | | 14 | 73.68% |
| Google.com | | 5 | 26.32% |
| Glasači: 19. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Lokacija: Samobor Godina: 25
Poruka: 67
![]() | Google.hr vs. Google.com Evo još jedna anketa, možda će biti zanimljivija . Većina koristi Google, ponadao se da će se mnogi javiti sa nekim manje poznatijim i specijaliziranim tražilicama, ali sve je u znaku Googlea.Ja se osobno nisam navikao na pretraživanje na google.hr jer su mi rezultati za strane pojmove loši, većinom koristim google.com. Vjerujem da znate da se rezultati pretraživanja na google.com i google.hr poprilično drugačiji. Što koristite i zašto? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Google.hr vs. Google.com koristim google.hr jer obično tražim nešto vezano za nas a imam i bookmark na google.com kad mi hr ne da zadovoljavajuće rezultate
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Google.hr vs. Google.com Google.hr Za ono sta ja trazim je sasvim dovoljan...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: com, google |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.

. Većina koristi Google, ponadao se da će se mnogi javiti sa nekim manje poznatijim i specijaliziranim tražilicama, ali sve je u znaku Googlea.