| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Hakeri mjesecima čitali mailove korisnika Net.hr-a u Tehnologija i Tehnika forumu; sad su pokrpali tu rupu... ali moj frend je pametno rekao: sve kaj se da popravit, da se i sjebat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-12-07 Godina: 16
Poruka: 18
![]() | Re: Hakeri mjesecima čitali mailove korisnika Net.hr-a Prelako je čitati uopće nije tesko. Mogu vam ja ode i napisati kako al bojim se banane, a i zasto bi ljudima čitali mailove? To je isto ki svojim frendovima provalit na msn account: PRELAKO!
__________________ "If you can't make it good, make it LOOK good!"-Bill Gates. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hakeri mjesecima čitali mailove korisnika Net.hr-a da..zato se ja cudil kak nisam vishe premium user na "nekim"stranicama..gadovi su mi copili znachi passworde..sad dok ih ja ulovim
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hakeri mjesecima čitali mailove korisnika Net.hr-a Nemam pojma sta to zanimljivo mogu procitat u mojim mailovima. Ako zele, mogu ih im i preusmjerit, da se ne muce hakirat... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Hakeri mjesecima čitali mailove korisnika Net.hr-a Hvala bogu nisam na nemam mail preko net.hr-a, a i nema se stvarno šta za pročitat. Ali to naravno nije slučaj kod svih. Mislim da je net.hr nakon ovoga "jako" porasla reputacija, a jel se zna tko je odgovoran za to. A ako ih baš zanima dam im user i pass za yahoo pa nek se dosađuju čitanjem.
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link Zadnji Uredio ldeanl : 27-12-07 u 16:59. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hakeri mjesecima čitali mailove korisnika Net.hr-a ionako tu mail adresu koristim samo za logiranje po kojekakvim sajtovima,nikad za dopisivanje i ozbiljnu komunikaciju.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
![]() |
« ???
|
Google.hr vs. Google.com »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:51.

--->