| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Homebox u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo imam homebox(smeće) već skoro 5 mjeseci i uopće nisam ni malo zadovoljan sa njime......kao prvo kad sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Barcelona
Poruka: 300
![]() | Homebox Evo imam homebox(smeće) već skoro 5 mjeseci i uopće nisam ni malo zadovoljan sa njime......kao prvo kad sam ga kupio povezivao sam se sa Umts-om i Hsdpom i brzina mi je bila ˝čak 1.3 Mbps˝ ,što je solidna brzina po meni.....no nakon vremena(1-2 mjeseca otprilike) signal mi je nestao sam od sebe nemam pojma od čega, i sada imam kurčevi Gprs i kada nešto skidam brzina jedva da mi prijeđe preko 4 kb/s. ima možda tko kakva iskustva sa njime ili kakva rješenja za to. možda bi bilo najbolje da ga odnesem u Vip i neka se oni jebu sa njime...govna lopovska ![]()
__________________ Ronaldinho Zadnji Uredio ronaldinho : 07-09-07 u 19:14. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,635
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homebox Citat:
hvala Mr. Tišina ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: Homebox hombox bijeli bi ti trebao dobro radit pogotovo ako imas UMTS/HSDPA a ako imas GPRS/EDGE onda namistis konekciju na EDGE i radit ce solidno...imam i ADSL i mogu ti rec da ni on nije neko ludilo...imas solidan net a telefon najjeftiniji u zemlji |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
Poruka: 90
![]() | Re: Homebox Ovako, ošo sam na stan u zg, naivno sam uzeo homebox. Trebao mi je net radi maila i nekih sitnih stvari, a doma sam skidao sa t-com-ovog flat-a. Homebox mi je strasno spor. Dok skidam skida mi od 7- 25 kb, pa dok rastvara stranice na netu isto je tako spor. Sad bi ja želio raskinuti ugovor s njima bez da platim ono do kraja pretplate za svaki mjesec tarifu. Homebox imam malo manje mjesec dana, ali kad sam ih zvao rekli su mi da sam imao probnih 5 dana, i da vise nemogu raskinit ugovor bez plačanja. A to za 5 dana ja nisam znao, dok sam rekao da mi nisu rekli, rekli su da pise u ugovoru dolje (sitnim slovima naravno) i da sam trebao čitati ugovor pažljivije. (dobro su mi i rekli) Inače stan mi je u Zg. trnjanska cesta, razumijem da na selu negdje nema signala, ali u zg? i to tak blizu centru! Ja bi temeljio zahtjev za raskid na tome da je brzina i kvaliteta u banani, i bio sam im poslao mail ali su me poslali u vip-centar. Ja sam to laički sročio pa su me otkantali, bio bih jako zahvalan kad bi netko tko se malo više razumije bio tako dobar da mi to stručno sroči. Ajde zbiljam hvala! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homebox A da se probaš samo žalit da ti brzina nije na visini i da ti to srede umijesto da raskidaš ugovor ako već zbog toga misliš raskidat ugovor
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.

i sada imam kurčevi Gprs i kada nešto skidam brzina jedva da mi prijeđe preko 4 kb/s.
ima možda tko kakva iskustva sa njime ili kakva rješenja za to. možda bi bilo najbolje da ga odnesem u Vip i neka se oni jebu sa njime...govna lopovska