Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Homebox u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo imam homebox(smeće) već skoro 5 mjeseci i uopće nisam ni malo zadovoljan sa njime......kao prvo kad sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-09-07, 19:10   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 300
ronaldinho se izdvaja iz mase
Homebox

Evo imam homebox(smeće) već skoro 5 mjeseci i uopće nisam ni malo zadovoljan sa njime......kao prvo kad sam ga kupio povezivao sam se sa Umts-om i Hsdpom i brzina mi je bila ˝čak 1.3 Mbps˝ ,što je solidna brzina po meni.....no nakon vremena(1-2 mjeseca otprilike) signal mi je nestao sam od sebe nemam pojma od čega, i sada imam kurčevi Gprs i kada nešto skidam brzina jedva da mi prijeđe preko 4 kb/s. ima možda tko kakva iskustva sa njime ili kakva rješenja za to. možda bi bilo najbolje da ga odnesem u Vip i neka se oni jebu sa njime...govna lopovska

Zadnji Uredio ronaldinho : 07-09-07 u 19:14.
ronaldinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 15:33   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
splicanin se izdvaja iz mase
Re: Homebox

koji ti je hb,crni, bijel...
splicanin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 17:10   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 300
ronaldinho se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: splicanin Pogledaj Poruke
koji ti je hb,crni, bijel...
Bijeli...
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 11:35   #4 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,635
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: ronaldinho Pogledaj Poruke
Evo imam homebox(smeće) već skoro 5 mjeseci i uopće nisam ni malo zadovoljan sa njime......kao prvo kad sam ga kupio povezivao sam se sa Umts-om i Hsdpom i brzina mi je bila ˝čak 1.3 Mbps˝ ,što je solidna brzina po meni.....no nakon vremena(1-2 mjeseca otprilike) signal mi je nestao sam od sebe nemam pojma od čega, i sada imam kurčevi Gprs i kada nešto skidam brzina jedva da mi prijeđe preko 4 kb/s. ima možda tko kakva iskustva sa njime ili kakva rješenja za to. možda bi bilo najbolje da ga odnesem u Vip i neka se oni jebu sa njime...govna lopovska
ufff...a ja sam tako blizu bio da ga kupim...sva sreća nisam
hvala Mr. Tišina
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 18:42   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-09-07
Poruka: 12
wizzy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wizzy

pa homebox je poznat po tim sra**ima...
wizzy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 11:06   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
splicanin se izdvaja iz mase

hombox bijeli bi ti trebao dobro radit pogotovo ako imas UMTS/HSDPA a ako imas GPRS/EDGE onda namistis konekciju na EDGE i radit ce solidno...imam i ADSL i mogu ti rec da ni on nije neko ludilo...imas solidan net a telefon najjeftiniji u zemlji
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 14:44   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 19
Poruka: 68
dady"o se izdvaja iz mase

stalno jedu g.... s tim signalom.meni je prva 2 dana bio na gprs,pa onda 1 dan na hdspa(-107dbm) pa se stalno mjenjao.sad je na edge-u i solidno radi.
dady"o je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 21:02   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-06-07
Poruka: 90
farky se izdvaja iz mase

Ovako, ošo sam na stan u zg, naivno sam uzeo homebox. Trebao mi je net radi maila i nekih sitnih stvari, a doma sam skidao sa t-com-ovog flat-a. Homebox mi je strasno spor. Dok skidam skida mi od 7- 25 kb, pa dok rastvara stranice na netu isto je tako spor.
Sad bi ja želio raskinuti ugovor s njima bez da platim ono do kraja pretplate za svaki mjesec tarifu. Homebox imam malo manje mjesec dana, ali kad sam ih zvao rekli su mi da sam imao probnih 5 dana, i da vise nemogu raskinit ugovor bez plačanja. A to za 5 dana ja nisam znao, dok sam rekao da mi nisu rekli, rekli su da pise u ugovoru dolje (sitnim slovima naravno) i da sam trebao čitati ugovor pažljivije. (dobro su mi i rekli)
Inače stan mi je u Zg. trnjanska cesta, razumijem da na selu negdje nema signala, ali u zg? i to tak blizu centru!
Ja bi temeljio zahtjev za raskid na tome da je brzina i kvaliteta u banani, i bio sam im poslao mail ali su me poslali u vip-centar.
Ja sam to laički sročio pa su me otkantali, bio bih jako zahvalan kad bi netko tko se malo više razumije bio tako dobar da mi to stručno sroči. Ajde zbiljam hvala!
farky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 21:07   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,229
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

A da se probaš samo žalit da ti brzina nije na visini i da ti to srede umijesto da raskidaš ugovor ako već zbog toga misliš raskidat ugovor
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 21:10   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-06-07
Poruka: 90
farky se izdvaja iz mase

Probao ali su rekli da to nikako nije moguče
farky je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: internet

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108