| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Homebox Peticija u Tehnologija i Tehnika forumu; Vjerujem da sam samo jedan od onih korisnika Vip Homeboxa koji strahuju na kraju mjeseca kada im stiže račun ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-12-07 Godina: 31
Poruka: 2
![]() | Homebox Peticija Vjerujem da sam samo jedan od onih korisnika Vip Homeboxa koji strahuju na kraju mjeseca kada im stiže račun od Vip a za Homebox. Pokrenuo sam Online peticiju za smanjenje cijene dodatnog internet prometa za Homebox korisnike Peticijom do smanjenja cijene internet prometa na Vip Homeboxu !!!*-*Online Petition Potpisivanjem ove peticije dajete svoj glas za smanjenje cijene skupog internet prometa koji nam masno naplaćuje Vip. Zahtijevamo da se cijena slijedećeg dodatnog GB internet prometa , nakon potrošenog osnovnog paketa od 1 GB, naplaćuje transparentno cjeniku ostalih davatelja Internet usluga na Hrvatskom tržištu. Homeboxovci nek se čuje naš glas, pa ako u Vip imaju i malo stida i poslovne etike, poštovat će iskazano nezadovoljstvo svojih dragocijenih korisnika. Ja kao pojedinac po ovom pitanju nemogu ništa učiniti, ali više nas homeboxovaca nadam se da možemo vrijedi pokušati ! Na svojoj koži sam iskusio i da nas muljaju za potrošnju internet prometa, kako ih nije stid, nadam se da neće još dugo! Jedna stvar me smeta kod nas u Hrvatskoj, a to je da samo šutimo i prihvatimo kako nam nametnu( rtv pretplata, telefonska pretplata i sl. ), ne budimo pasivni jer to ide na našu štetu ! . Svakako dajte svoj glas, ovo nisu parlamentarni izbori ovim se borimo direktno za svoj džep ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HOMEBOX PETICIJA !!! Mislim da zakupljivanje transparentno prikazane ponude u kojoj piše gdje, koliko i šta se plaća sve dok postoji konkurencija kojoj ste prije mogli otići predstavlja demagogiju i ako se smatrate oštećenima obratite se Udruzi za zaštitu potrošača, a ne internet stranici bez ikakve pravne ili neke druge vrijednosti, koja cilja ne čistu etiku, jer u praksi ne postoji pojam kao što je korporativna etika. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-04-07 Godina: 19
Poruka: 69
![]() | Re: Homebox Peticija Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-04-07 Godina: 19
Poruka: 69
![]() | Re: Homebox Peticija I have just visited GoPetition and found the following page very interesting: Peticijom do smanjenja cijene internet prometa na Vip Homeboxu !!!*-*Online Petition Regards |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-08 Godina: 27
Poruka: 5
![]() | Re: Homebox Peticija NIsi jedini ja sam jucer ostala zgrozena računom iz vip,pa da imam 10 zaposlenih manje bih potrosila nego sama (surfanjem). dobila sam racun od 770kn i poceli su mi naplacivati prije potrosenog 1GB, a o njihovim brzinama necu ni pricati
__________________ lju:tita |
| | |
![]() |
| Tagovi: homebox, peticija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.