Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Homebox Peticija u Tehnologija i Tehnika forumu; Vjerujem da sam samo jedan od onih korisnika Vip Homeboxa koji strahuju na kraju mjeseca kada im stiže račun ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-12-07, 23:24   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-12-07
Godina: 31
Poruka: 2
HOMEBOX1GB se izdvaja iz mase
Homebox Peticija

Vjerujem da sam samo jedan od onih korisnika Vip Homeboxa koji strahuju na kraju mjeseca kada im stiže račun od Vip a za Homebox.

Pokrenuo sam Online peticiju za smanjenje cijene dodatnog internet prometa za Homebox korisnike

Peticijom do smanjenja cijene internet prometa na Vip Homeboxu !!!*-*Online Petition

Potpisivanjem ove peticije dajete svoj glas za smanjenje cijene skupog internet prometa koji nam masno naplaćuje Vip.

Zahtijevamo da se cijena slijedećeg dodatnog GB internet prometa , nakon potrošenog osnovnog paketa od 1 GB, naplaćuje transparentno cjeniku ostalih davatelja Internet usluga na Hrvatskom tržištu.

Homeboxovci nek se čuje naš glas, pa ako u Vip imaju i malo stida i poslovne etike, poštovat će iskazano nezadovoljstvo svojih dragocijenih korisnika.

Ja kao pojedinac po ovom pitanju nemogu ništa učiniti, ali više nas homeboxovaca nadam se da možemo vrijedi pokušati !

Na svojoj koži sam iskusio i da nas muljaju za potrošnju internet prometa, kako ih nije stid, nadam se da neće još dugo! Jedna stvar me smeta kod nas u Hrvatskoj, a to je da samo šutimo i prihvatimo kako nam nametnu( rtv pretplata, telefonska pretplata i sl. ), ne budimo pasivni jer to ide na našu štetu !
.
Svakako dajte svoj glas, ovo nisu parlamentarni izbori ovim se borimo direktno za svoj džep !
HOMEBOX1GB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 23:49   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase
Re: HOMEBOX PETICIJA !!!

brijem da je ovo djelo neke konkurentne firme...
car_zgd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 23:55   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Mislim da zakupljivanje transparentno prikazane ponude u kojoj piše gdje, koliko i šta se plaća sve dok postoji konkurencija kojoj ste prije mogli otići predstavlja demagogiju i ako se smatrate oštećenima obratite se Udruzi za zaštitu potrošača, a ne internet stranici bez ikakve pravne ili neke druge vrijednosti, koja cilja ne čistu etiku, jer u praksi ne postoji pojam kao što je korporativna etika.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 20:48   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-12-07
Godina: 31
Poruka: 2
HOMEBOX1GB se izdvaja iz mase

Ovo nije djelo nikakve konkurentne firme , već vapaj nezadovoljnih korisnika Vip Homeboxa. Ašto se tiće udruge za zaštitu potrošaća, sa ovom peticijom kucamo i na njihova vrata.
HOMEBOX1GB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 23:32   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,158
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase
Re: Homebox Peticija

Prestanite koristit to sranje i nema straha od velikih racuna, a samim tim ni potrebe za peticijom.
Jednostavno...
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 00:55   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 19
Poruka: 69
dady"o se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: HOMEBOX1GB Pogledaj Poruke
Vjerujem da sam samo jedan od onih korisnika Vip Homeboxa koji strahuju na kraju mjeseca kada im stiže račun od Vip a za Homebox.

Pokrenuo sam Online peticiju za smanjenje cijene dodatnog internet prometa za Homebox korisnike

Peticijom do smanjenja cijene internet prometa na Vip Homeboxu !!!*-*Online Petition

Potpisivanjem ove peticije dajete svoj glas za smanjenje cijene skupog internet prometa koji nam masno naplaćuje Vip.

Zahtijevamo da se cijena slijedećeg dodatnog GB internet prometa , nakon potrošenog osnovnog paketa od 1 GB, naplaćuje transparentno cjeniku ostalih davatelja Internet usluga na Hrvatskom tržištu.

Homeboxovci nek se čuje naš glas, pa ako u Vip imaju i malo stida i poslovne etike, poštovat će iskazano nezadovoljstvo svojih dragocijenih korisnika.

Ja kao pojedinac po ovom pitanju nemogu ništa učiniti, ali više nas homeboxovaca nadam se da možemo vrijedi pokušati !

Na svojoj koži sam iskusio i da nas muljaju za potrošnju internet prometa, kako ih nije stid, nadam se da neće još dugo! Jedna stvar me smeta kod nas u Hrvatskoj, a to je da samo šutimo i prihvatimo kako nam nametnu( rtv pretplata, telefonska pretplata i sl. ), ne budimo pasivni jer to ide na našu štetu !
.
Svakako dajte svoj glas, ovo nisu parlamentarni izbori ovim se borimo direktno za svoj džep !
imas pravo.ak nas vec muljaju nek nam daju vise od jednog gb
dady"o je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 01:07   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 19
Poruka: 69
dady"o se izdvaja iz mase

I have just visited GoPetition and found the following page very interesting:

Regards
dady"o je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 13:21   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-04-08
Godina: 27
Poruka: 5
ljutita se izdvaja iz mase

NIsi jedini ja sam jucer ostala zgrozena računom iz vip,pa da imam 10 zaposlenih manje bih potrosila nego sama (surfanjem). dobila sam racun od 770kn i poceli su mi naplacivati prije potrosenog 1GB, a o njihovim brzinama necu ni pricati
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homebox, peticija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108