Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 61

Hr Program - Internet Zarada

Raspravljate o temi Hr Program - Internet Zarada u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Evo da pojednostavim. Stara mi je naletjela na tu stranicu i htela je moje misljenje o tome, a ja nemam ...

Regularni forumas Avatar od korisnika martin999
    Datum registracije
    09-07-07
    Poruka
    229
    Liked
    0 times

Hr Program - Internet Zarada

Evo da pojednostavim. Stara mi je naletjela na tu stranicu i htela je moje misljenje o tome, a ja nemam pojma o internet zaradi.
    Ovo je stranica:
    ja sam to procital i nije mi nist jasno osim toga da se zarađuje prek googla i da knjiga masno kosta.
    e pa zanima me jeli tko ikad prije vidio tu stranicu i probao to i dali to radi.
    Znam da postoji miljon takvih gluposti za zaradom na internetu, sa raznim klikanje i to se par centi zarađuje, ali ova stranica ima dosta komentara i to zadovoljnih.

pa lijepo molim ako netko ima iskustva da ih podijeli samnom
    Zadnji Uredio daidza : 11-09-08 u 23:05

Regularni forumas
    Datum registracije
    29-07-08
    Poruka
    119
    Liked
    0 times

Re: Hr Program - Internet Zarada

Jam naletia na tu stranicu prin nekih 1 g ipo dana, tia sam kupit knjigu, košta 240 kn, nekako je malo za tu zaradu, profesor koji radi u našoj elektrotehničkoj školi je reka da če me samo z*, jel da kad dobiješ knjigu da je samo prodaješ drugima, i na tom zarađuješ, glupo a štaš

nemoš negdi ništa zaradit a da ne makneš prstom, ja sam reg na jednoj str na kojoj zarađujem svako 3 tjedna 35 $ i boli me briga za drugo, isplata je nakon 75 $, a mogu ti isplatit maksimum 550 $ godišnje, več zvuči realnie, jeli i je, jel me dosad barem nisu z*, nadam se da neče kasnije, ako hočeš link pošaljem ti ga u pm jel se nesmi objavljivat na forumima, ko imaju zaposlenike koji tragaju po netu za linkovima i tim glupostima, ako ti se da pisat na eng i ako naravno znaš eng, pošaljem ti link, i ostalima, ali zapamtite ne objavljivat po forumima, po chatovima i tako dalje jel če mene z*, izbrisat če mi lovu te vas također, i morate se logirat najmanje 1 put mjesečno da vas ne izbrišu. Ja ne zarađujem od Vas ništa nego 1 put kad se registrirate, nema pay per click i te gluposti.

Datum registracije
    09-07-07
    Poruka
    229
    Liked
    0 times

hvala puno, pronasao sam i ja jos negdje na webu informacije da je to prevara da je to neka knjiga prevedena s engleskog, i da taj tip nije bogataš...
    hvlala na informaciji, netrebas mi slati link zato jer me ovo samo zanimalo zbog divovskih svota

Regularni forumas
    Datum registracije
    12-09-07
    Starost
    26
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

To mozda gospodin x
    Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo
    http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA

Hocu i ja da se malo smijem

Datum registracije
    09-07-07
    Poruka
    229
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ex_1 Pogledaj Poruke
    To mozda gospodin x
    da tocno to

Starter
    Datum registracije
    15-06-08
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Ma apsolutna glupost. Ko oni mailovi koje salju neki bog zna koji nasljednici ovog i onog pa im JA fol trebam da prebace silne milijune... ahahahhaa... koji bolidi.

AL neki jadničci nasjednu, zato ljudi, samo pametno, da ne bude pec pec po džepu

Regularni forumas
    Datum registracije
    29-07-08
    Poruka
    119
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: cyberblaze Pogledaj Poruke
    Ma apsolutna glupost. Ko oni mailovi koje salju neki bog zna koji nasljednici ovog i onog pa im JA fol trebam da prebace silne milijune... ahahahhaa... koji bolidi.

AL neki jadničci nasjednu, zato ljudi, samo pametno, da ne bude pec pec po džepu
    kreteni ništa drugo, ne oni koji nasjedaju več oni koji prodaju

prof. Foruma Avatar od korisnika In Flames
    Datum registracije
    02-12-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,068
    Liked
    0 times

je, te price o tome da ces zaradjivat 1000kn dnevno su pretjerano. ali ja imam knjigu i ima informacija koje bi mogle bit ok pocetnicima, a sad dal vrijede tih para to je drugo pitanje.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Jedina je zarada tog tipa na knjizi koju naivci kupuju.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Regularni forumas
    Datum registracije
    29-07-08
    Poruka
    119
    Liked
    0 times

Wink Re: Hr Program - Internet Zarada

Citat Pravi autor: In Flames Pogledaj Poruke
    je, te price o tome da ces zaradjivat 1000kn dnevno su pretjerano. ali ja imam knjigu i ima informacija koje bi mogle bit ok pocetnicima, a sad dal vrijede tih para to je drugo pitanje.
    bili reka te informacije, podijelia dobrome puku, please

please

Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku