Jam naletia na tu stranicu prin nekih 1 g ipo dana, tia sam kupit knjigu, košta 240 kn, nekako je malo za tu zaradu, profesor koji radi u našoj elektrotehničkoj školi je reka da če me samo z*, jel da kad dobiješ knjigu da je samo prodaješ drugima, i na tom zarađuješ, glupo a štaš
nemoš negdi ništa zaradit a da ne makneš prstom, ja sam reg na jednoj str na kojoj zarađujem svako 3 tjedna 35 $ i boli me briga za drugo, isplata je nakon 75 $, a mogu ti isplatit maksimum 550 $ godišnje, več zvuči realnie, jeli i je, jel me dosad barem nisu z*, nadam se da neče kasnije, ako hočeš link pošaljem ti ga u pm jel se nesmi objavljivat na forumima, ko imaju zaposlenike koji tragaju po netu za linkovima i tim glupostima, ako ti se da pisat na eng i ako naravno znaš eng, pošaljem ti link, i ostalima, ali zapamtite ne objavljivat po forumima, po chatovima i tako dalje jel če mene z*, izbrisat če mi lovu te vas također, i morate se logirat najmanje 1 put mjesečno da vas ne izbrišu. Ja ne zarađujem od Vas ništa nego 1 put kad se registrirate, nema pay per click i te gluposti.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo